Tribuna
Aşchiile nu sar departe de trunchi. Fraţii Marcus şi Titus Mihai, pe podium la ediţia a III-a a Cupei Miado's
Aşchiile nu sar departe de trunchi. Fraţii Marcus şi Titus Mihai, pe podium la ediţia a III-a a Cupei Miado's
Cei doi băieţi ai lui Adrian Mihai, managerul Kudokai şi, totodată, preşedintele clubului de judo Miado's, s-au numărat printre sibienii premiaţi la ediţia a III-a a turneului internaţional găzduit, în weekend, de Palatul Sporturilor "Transilvania".
Aşchia nu sare departe de trunchi, e o vorbă veche din popor... Şi, un exemplu este cel al fraţilor Mihai, care s-au apucat de sport încă de la vârste fragede, iar roadele nu au întârziat să apară. La vârsta la care alţi copii se laudă cu colecţia de maşinuţe de fier, ori cu albumele cu Spiderman sau Descendenţii, Marcus şi Titus Mihai participă în competiţii de judo şi nu se mulţumesc doar cu atât, ci s-au abonat aproape de fiecare dată la unul din primele trei locuri.

Ultimele performanţe ale celor doi fii ai lui Adrian Mihai - cunoscut în lumea sporturilor de contact drept "Sfarmă Piatră", managerul clubului de kickboxing şi MMA Kudokai, din mâinile căruia au ieşit mulţi campioni - au fost obţinute weekendul trecut, la Sibiu, unde s-a desfăşurat ediţia a III-a a turneului internaţional de judo Cupa Miado's, la care au fost prezenţi peste 800 de sportivi din patru ţări, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria şi, bineînţeles, România.

Marcus Mihai s-a clasat pe locul 3 la categoria 38 kg rezervată copiilor născuţi în 2008 şi 2009, iar Titus Mihai, pe locul secund la 27 kg (2010).
"Fiind un fost sportiv de performanţă, de când erau mici i-am îndrumat să practice un sport. Au ales judo-ul şi văd că le place. Nu i-am forţat, pur şi simplu ei au ales să facă asta. Văd că sunt talentaţi, o dovedesc premiile cucerite până acum. Şi cel mai mic membru al familiei, Ecaterina, face tot judo, de asemenea la Miado's. Sperăm să se ţină de sport şi să mă depăşească fiecare în parte din punct de vedere al performanţelor", a spus Adrian Mihai.
De la Miado's Sibiu, Iustin Bucea, Paul Frăţilă şi Ana Irina Cîndea s-au clasat pe primul loc la categoriile lor de vârstă. Titus Mihai a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului, iar locul 3 a fost obţinut de Tudor Trif, Marcus Mihai, Sebastian Petrescu, Radu Stanciu, Constantin Corcoveanu, Raul Floca, Bogdan Harhoi, Cristian Frătici, Sebastian Ghergheli, Marius Opriş şi Sebastian Avram.
 
CSŞ Şoimii, pe primul loc în clasamentul pe medalii
În clasamentul pe medalii la cea de-a treia ediţie a Cupei Miado's, la care au fost prezenţi peste 800 de sportivi, primul loc în clasamentul general a fost ocupat de sportivii de la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii, urmaţi de cei ai Clubului Sportiv Municipal Piteşti şi de Miado's Sibiu. Pe locul 4 s-a clasat un alt club din judeţul Argeş, CS Mioveni.
"Dincolo de așteptările noastre am avut surpriza să se înscrie un număr atât de mare de sportivi încât să facă din Cupa Miado's cea mai mare competiție sportivă de judo din România. Un lucru îmbucurător ca un club sibian, care se finanțează din resurse proprii, să reușescă prin eforturi considerabile să ducă la bun sfârșit o competiție de judo de asemenea anvergură", a declarat Adrian Mihai, organizatorul principal al evenimentului, care a mulţumit şi pe această cale sponsorilor acestui eveniment, Boromir - Feleacul, Dasilva Rom, Kon Tiki, Assault Security, Cumpăna, Bonavista - Versailles Wedding & Events, Interas Grup şi Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport.
 
Daniel Natea, invitat de onoare
La evenimentul care a avut loc, sâmbătă, în Palatul Sporturilor "Transilvania", a fost prezent şi Daniel Natea, judoka sibian participant, în 2016, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Natea a fost asaltat de sutele de sportivi participanţi la Cupa Miado's pentru a obţine autografe şi a se fotografia alături de acesta.
De asemenea, la competiţie a fost prezent şi inspectorul general şcolar Claudia Mery Simtion.
 
 
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Lansare proiect Cod SMIS 126210

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia