logo
Andreea Pavel, la 60 de lovituri de picior de... Cartea Recordurilor! CADEEEEEE!
Ovidiu BOICA
737 vizualizari
Andreea Pavel, la 60 de lovituri de picior de... Cartea Recordurilor! CADEEEEEE!
Pentru a stabili un nou record, sportiva de la PUMA trebuie să doboare cu piciorul, într-un minut, rolele de hârtie de pe capul a 60 de voluntari. Recordul este deţinut de o canadiancă, cu 59 de lovituri. Evenimentul va avea loc în zona de cafenele şi restaurante a Shopping City Sibiu, de la ora 11:00.

 

Andreea Pavel, o sportivă de performanţă legitimată la PUMA Club Sibiu, cu centura neagră la taekwon-do şi karate kyokushin, va încerca astăzi, la Shopping City Sibiu, să intre în Cartea Recordurilor. Sibianca speră să doboare recordul de obiecte doborâte cu piciorul de pe capul unor voluntari. Pentru a intra în Cartea Recordurilor, sportiva trebuie să doboare cu piciorul minim 60 de role de hârtie de pe capul unor voluntari, în numai un minut. Recordul aflat încă în vigoare este de 59 de lovituri și îi aparține unei canadience. Acest record a fost urmărit de peste 22 de milioane de oameni pe internet, iar numărul crește în fiecare zi, confom unui comunicat al clubului la care este legitimată Andreea.
Andreea Pavel are 17 ani şi este multiplă campioană națională şi europeană. Cu o experienţă de 11 ani în artele marțiale, sibianca a cucerit nenumărate medalii la evenimentele sportive la care a participat. Lovitura pe care o va folosi pentru a doborî recordul mondial este lovitura cu care a câștigat majoritatea meciurilor sale.
  • "Procedeul prin care voi încerca să dobor recordul este procedeul meu preferat și cel pe care îl stăpânesc cel mai bine. Penultimul record a fost doborât cu două lovituri iar eu sper să îl dobor cu cel puțin 5. Sper să fiu sănătoasă și să avem cât mai mulți voluntari pentru a îndeplini condițiile”, a declarat Andreea Pavel, care a dezvăluit faptul că motto-ul după care se ghidează este "Be your own hero". "Fixează-ți țeluri înalte, zi de zi antrenează-te pentru a le atinge, depășeste orice obstacol, trăiește un stil de viață sănătos și într-o bună zi eforturile îți vor fi răsplătite", a adăugat sportiva. 
Susţinută de Daniela Cîrlan
Atleta sibiancă Daniela Cîrlan, participantă la Jocurile Olimpice de la Atena şi de la Rio, s-a oferit să fie voluntară astăzi, la încercarea Andreei Pavel de a intra în Cartea Recordurilor. Daniela Cîrlan a fost prezentă, în urmă cu o zi, la sala unde se pregăteşte intens sportiva de la PUMA. "M-am oferit cu drag să fiu voluntară şi să fiu alături de Andreea în doborârea recordului mondial, pentru că susţin sportul sibian şi performanţa sportivilor noştri. Mult succes, Andreea!", a declarat Daniela Cîrlan, conform paginii de Facebook a clubului sibian.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia