logo
Andreea Dragoman, ”bronz” mondial cu echipa feminină de juniori
Ovidiu BOICA
870 vizualizari
Andreea Dragoman, ”bronz” mondial cu echipa feminină de juniori
Medieșeanca a urcat pe treapta a trea a podiumului la competiția din Italia alături de Adina Diaconu, Elena Zaharia și Tania Plăian.

 

După performanța de anul trecut, din Africa de Sud, când a cucerit titlul mondial de juniori alături de Adin Diaconu, tenismena originară din Mediaș a urcat încă o dată pe podiumul Campionatului Mondial. În Italia, la Riva del Garda, Andreea Dragoman a obținut cu echipa României, din care mai fac parte Adina Diaconu, Elena Zaharia și Tania Plăian, medalia de bronz la juniori.
Tot pe locul 3 s-a clasat și echipa masculină de juniori a României, alcătuită din Cristian Pletea, Rareș Șipoș și Florin Spelbuș. La fel ca și echipa feminină, băieții au pierdut în semifinale în fața Chinei, scor 3-0.

  • "Toate adversarele au fost bine pregătite şi fiecare îşi dorea să câştige. În întâlnirea cu China, în semifinale, eu am avut cel mai greu meci. Noi am încercat să jucăm cât mai bine pentru că nu aveam nimic de pierdut. Am încercat să facem un meci frumos, chiar dacă fetele din China clar erau mai bune decât noi", a declarat medieşeanca Andreea Dragoman pentru Tribuna.

Cristian Pletea şi Adina Diaconu au cucerit cea de-a treia medalie pentru România la Mondialul din Italia, ”bronz” la dublu mixt. Cei doi au câştigat prima medalie sută la sută românească în această probă.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia