logo
spartan
Alex Pelici, mulțumit de cantonamentul din Slovenia
Ovidiu BOICA
1280 vizualizari
Alex Pelici, mulțumit de cantonamentul din Slovenia
Antrenorul principal al echipei sibiene, Alexandru Pelici, a vorbit într-o conferință de presă despre perioada de pregătire din această vară, precum și de cantonamentul din Slovenia.

 

Alex Pelici, antrenorul FC Hermannstadt, s-a declarat mulțumit de condițiile avute în cantonamentul de la Terme Zrece, din Slovenia.

  • ”Am început pregătirile după o vacanță foarte scurtă, astfel că jucătorii nu au avut foarte mult timp la dispoziție să piardă din pregătirea fizică acumulată de-a lungul anului, un lucru care ne-a avantajat în desfășurarea ulterioară  pregătirii. Am avut condiții foarte bune de pregătire în cantonamentul din Slovenia, am întâlnit adversari puternici, lucru care a însemnat foarte mult pentru noi. În paralel, am lucrat la integrarea celor nou-veniți. Apoi, am lucrat la partea fizică și, nu în ultimul rând, la partea tehnico-tactică. Important e că suntem cu toții sănătoși, suntem în grafic. Mai avem o săptămână și jumătate până la debutul noului campionat, unul ”de foc” pentru noi, pentru că suntem o echipă nou-promovată și ne dorim foarte mult să continuăm cu imaginea pe care am lăsat-o la sfârșitul campionatului trecut”, a spus tehnicianul.

Pelici a făcut un apel la adresa suporterilor, p care-i roagă să continuă să fie alături de echipă și să aibă răbdare. ”Ne dorim să ne ridicăm la nivelul Ligii 1, la nivelul adversarilor pe care urmează să-i întâlnim. Este cu totul altceva și datorită acestui lucru vreau să fac un apel la suporterii noștri, să aibă încredere în noi, să aibă răbdare cu noi, pentru că se poate ca datele să nu mai fie aceleași ca cele de anul trecut, în sensul că nu vom mai defila, la fel cum am făcut-o în Liga 2”, a mai declarat Pelici.
 

comentarii
1 comentarii

Boboc trebuia ținut! La fel cu Radu Zaharia! Cabuz Cătălin sper să rămână definitiv la Sibiu!
Cât despre jucătorii noi veniți, publicul sibian are așteptări mari de la ei! Acest Bulot este intr-adevăr un jucător de viitor pentru Hermannstadt!
Suporter Fanatik
11.07.2018 00:11
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia