logo
A semnat, în sfârșit! Dan Fleșeriu, încă două sezoane la CSU Sibiu
Ovidiu BOICA
3217 vizualizari
A semnat, în sfârșit! Dan Fleșeriu, încă două sezoane la CSU Sibiu
Antrenorul care i-a dus pe "galben-albaştri" până în imediata vecinătate a podiumului a ajuns la un acord cu oficialii lui CSU pentru un nou contract care se întinde pe o durată de doi ani. Echipa sibiană va juca, în sezonul viitor, în FIBA Europe Cup.
Dan Fleşeriu continuă acasă, la Sibiu. Antrenorul a semnat un nou contract cu CSU Sibiu, echipă pe care a dus-o până pe locul 4 în ediţia precedentă de campionat. Noua înţelegere dintre Fleşeriu şi CSU Sibiu este valabilă până în vara anului 2019.
  • ”Am ales să semnez și să continui munca pe care am început-o acum 2 ani, alături de CSU Sibiu și familia pe care am descoperit-o aici. Am convingerea că atât Horațiu (n.a. Floca, directorul clubului) și Laurențiu (n.a. Buduleci, preşedintele secţiei de baschet), cât și Consiliul de Administrație vor face tot ceea ce este posibil astfel încât echipa să facă performanță și să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor noștri. Sunt nerăbdător pentru noile provocări!”, a spus Dan Fleșeriu.

  • ”Dan Fleșeriu a venit alături de echipa noastră acum două sezoane și, încă de atunci, ne-am propus ca, în cazul în care va exista performanță, înțelegerea să poată fi prelungită pentru încă un sezon. Cele două sezoane s-au încheiat cu rezultate bune, credem noi, astfel că nu a existat nicio îndoială în ceea ce privește continuarea colaborării cu Dan. Ne bucurăm să continuăm împreună și cred cu tărie că putem face echipă bună încă cel puțin două sezoane, atâta timp cât interesele noastre sunt comune. Ne dorim cu toții performanță pentru echipa clubului nostru, pentru suporterii ei, pentru partenerii ei, într-un cuvânt pentru Sibiu. Faptul că în sezonul următor vom avea șansa să evoluăm într-o competiție europeană i se datorează și lui Dan, așa că decizia mi se pare naturală”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

  • ”Performață se obține prin stabilitate și perseverență și, pentru că ne dorim ca Sibiul să fie bine reprezentat de clubul nostru, încercăm să asigurăm condițiile necesare pentru aceasta. Dacă privim la ultimele două sezoane, vedem că echipa a progresat sub comanda lui Dan Fleșeriu și evoluția pozitivă trebuie să continue; așa că, împreună cu Horațiu am reușit să punem la dispoziția lui Dan un buget care să-l convingă să semneze prelungirea contractului pentru următorii 2 ani, în care, sperăm cu toții, să menținem trendul ascendent în evoluțiile din campionat”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.
Din staff-ul tehnic al lui BC CSU Sibiu, alături de Dan Fleşeriu, vor mai face parte Cătălin Vulc şi Alex Mureşanu, la fel ca în sezonul precedent.
În ultimele două sezoane, BC CSU Sibiu s-a clasat pe locul 6 (2015/2016), respectiv 4 (2016/2017), în clasamentul Ligii Naționale masculine de baschet.
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia