Tribuna
Ştirile Olimpiadei

Programul sportivilor români în a 13-a
Programul sportivilor români care vor evolua astăzi, în cea de-a 13-a zi a Jocurilor Olimpice de la Londra.
Ora 11.30
Canoe (Eton Dorney) - C 2 - 1.000 m (masculin) - finala - Victor Mihalachi, Liviu Dumitrescu
Kaiac (Eton Dorney) - K 4 - 1.000 m (masculin) - finala (ora 11.48) - Ionel Gavrilă, Ştefan Vasile, Toni Ioneticu, Traian Neagu
Atletism (Olympic Park - Olympic Stadium): Esthera Petre - săritura în înălţime - calificări
Ora 21.30
Atletism (Olympic Park - Olympic Stadium): Mirela Lavric - 800 m (feminin) - semifinale.

Lavric, în semifinale la 800 metri
Sportiva Mirela Lavric s-a calificat, ieri, în semifinalele probei de 800 metri din cadrul concursului de atletism de la Jocurile Olimpice de la Londra, ea terminând pe locul 4 în seria a şasea. Lavric a fost cronometrată cu timpul de două minute, o secundă şi 65 de sutimi şi a ajuns în semifinale cu al 11-lea timp.
Primele 3 clasate în fiecare dintre cele 6 serii au obţinut calificarea în semifinale, la fel ca şi cei mai buni 6 timpi. Semifinalele probei de 800 metri vor avea loc astăzi, de la ora 21.30.

Ponor îşi cere scuze
Gimnasta Cătălin Ponor şi-a cerut scuze, ieri, într-o conferinţă de presă susţinută la Londra, că a spus că antrenorii lotului nu au felicitat-o după exerciţiul de la sol care i-a adus medalia olimpică de argint. "Vreau să-mi cer scuze pentru că am spus că domnii antrenori nu m-au felicitat, pentru că m-au felicitat după exerciţiul de la sol. Nu am ştiut de ce au plecat în grabă după ce am luat medalia de argint. Aş fi vrut ca interviul meu să fi fost dat în întregime pentru că s-ar fi văzut că eu le-am mulţumit pentru că ne-au fost alături", a spus Ponor.
Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, marţi, că şi-ar fi dorit să primească felicitări şi din partea antrenorilor săi, după ce a câştigat medalia de argint la sol, în cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice, informează TVR.
"După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor (n.a. Mariana Bitang şi Octavian Bellu), dar asta este. Mulţumesc familiei şi prietenilor care au fost alături de mine", a spus Ponor, care a menţionat că nu doreşte să comenteze ceea ce s-a întâmplat la bârnă.

Iosif Chirilă, locul 3 în finala B la canoe simplu 1.000 m
Sportivul Iosif Chirilă s-a clasat, miercuri, pe locul trei în finala B a probei de canoe simplu pe distanţa de 1.000 de metri de la Jocurile Olimpice de la Londra.
Chirilă a luat startul pe culoarul şase şi a încheiat cursa de 1.000 de metri cu timpul de 3 minute, 59 de secunde şi 730 miimi, pe locul 3, cu clasări intermediare pe primul loc (la 250 metri), pe 2 (la 500 metri) şi pe 3 (la 750 metri).
În calificări, canoistul român a câştigat seria a treia, dar în cea de-a doua semifinală a fost doar pe locul 5, astfel că a ratat calificarea în finala A.
Finala B, desfăşurată ieri, a fost câştigată de sportivul polonez Piotr Kuleta (3:54.414).comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia