logo
spartan
Pietrele de la rinichi, reumatismul, tumorile şi migrenele - combătute cu plante
12055 vizualizari
Pietrele de la rinichi, reumatismul, tumorile şi migrenele - combătute cu plante
Tot mai mulţi români încep, încetul cu încetul, să revină la tratamentele naturiste. Ceaiurile, tincturile sau siropurile sută la sută naturale sunt, după spusele celor de la Casa de Ceaiuri Albuţ, remedii din ce în ce mai căutate. Fireşte, leacurile naturale, reţetele transmise din timpuri vechi, din generaţie în generaţie, nu pot vindeca orice, însă mulţi dintre cei care recurg la "farmacia naturii" spun că au reuşit să scape de boli chinuitoare, cărora medicamentele nu le-au venit de hac. Dureri reumatice, afecţiuni hepato - biliare, cardiovasculare, ale sistemului nervos, tiroidiene, renale, dar şi obezitatea, căderea părului, pot fi combătute cu produse naturiste. Ceaiul şi tinctura de năpraznic se folosesc în prevenirea şi tratarea tumorilor pulmonare, mamare, ovariene, intestinale, pentru leucemie, iradieri, sterilitate, ovare polichistice etc.

Dacă medicina chinezească bazată pe exploatarea proprietăţilor unor plante e recunoscută în întreaga lume, nici ai noştri nu sunt mai prejos, existând în România câteva zone în care producerea ceaiurilor, diferitelor amestecuri de plante, tincturilor sau siropurilor, reprezintă o artă transmisă de la o generaţie la alta. O astfel de zonă este Bihorul, unde există mai mulţi producători de ceaiuri.
"Dacă nu avem rezultate, scoatem ceaiul din ofertă"
Remus Albuţ, proprietarul Casei de Ceaiuri Albuţ (www.casadeceaiurialbut.ro) a deprins această meserie, a recoltării plantelor şi transformării lor în leacuri cu puteri miraculoase, de la bunicul său: "De când mă ştiu, mă ocup de ceaiuri. Adunăm plantele, facem diverse amestecuri de ceai, tincturi, siropuri. Am câteva reţete moştenite de la bunicul, unele unice. Dacă una dintre ele nu dă rezultate, retragem produsul de pe piaţă. În povestea asta nu e loc de minciună, de păcăleli. Natura e onestă cu noi, iar noi trebuie să fim oneşti faţă de semenii noştri".


Alifie antireumatică, tinctură împotriva căderii părului sau sirop pentru afecţiuni respiratorii


Cei de la Casa de Ceaiuri Albuţ propun câteva remedii naturale pentru o serie de afecţiuni. De exemplu, pentru cei chinuiţi de afecţiuni reumatice oferă alifia antireumatică, pe bază de "untul pământului", combinată cu tinctura din aceeaşi plantă. Tinctura de brusture, urzică, muşeţel, gălbenele, nuc, mesteacăn, iarbă mare şi rozmarin combate căderea părului, iar siropul de muguri de pin, cimbrişor şi pătlagină  este un excelent adjuvant în afecţiuni respiratorii, laringite, traheite, astm bronşic, faringite, amigdalite sau tuse convulsivă. Remus Albuţ spune că are clienţi cărora le furnizează ceaiuri de ani buni, oameni care s-au vindecat folosind reţetele tradiţionale: "Pot spune că acoperim afecţiunile cel mai des întâlnite. Avem tincturi împotriva obezităţii, ceaiuri şi tincturi împotriva afecţiunilor cardiovasculare, tinctura de ghinţură care e hepatoprotectoare, bitterul ardelenesc şi siropul de cătină şi măceşe care cresc imunitatea, tinctura de ienupăr care dizolvă pietrele de la rinichi, ceaiul de limba cerbului pentru afecţiuni renale, pietre la rinichi şi fiere, ceai pentru afecţiuni hepato-biliare, tinctură pentru afecţiuni tiroidiene, ceai şi tinctură împotriva diabetului şi multe altele. Toate produsele noastre sunt naturale, nu există niciun strop de substanţă artificială".


Sănătatea vine prin curier


Orice întrebare îşi găseşte răspuns fie pe site-ul www.casadeceaiurialbut.ro, fie la numărul de telefon 0745.562.653. Produsele sunt trimise prin curierat, plata făcându-se ramburs. Cei de la Casa de Ceaiuri Albuţ distribuie produsele lor în întreaga ţară, cea mai mare parte dintre vânzări realizându-se prin curierat.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia