logo
Pacienţi trataţi la Polisano le mulţumesc medicilor
11980 vizualizari
Pacienţi trataţi la Polisano le mulţumesc medicilor
Mai mulţi pacienţi care au fost trataţi la Spitalul Euro­pean Polisano Sibiu au trimis pe adresa redacţiei o scrisoare în care îşi mani­festă recunoştinţa pentru felul în care au fost îngrijiţi de medici, scrisoare din care redăm câteva fragmente.

Ei ţin să le mulţumească doctorilor Liviu Bran, Călin Cipăian, Daniel Sora, Oana Purcar şi Mircea Vlădoianu, care le-au redat sănătatea, i-au tratat cu atenţie şi cu grijă.

”Această prestigioasă in-s­tituţie medicală, unică în ju­deţul Sibiu, este aleasă frec­vent de pacienţi din Sibiu, dar şi din întreaga ţară, pentru a-şi rezolva problemele de să­nă­tate, unele dintre ele nere­zolvate de ani întregi. Nu do­rim să facem publicitate aces­tei instituţii, dar în urma experienţei noastre cu acest spital putem spune, fără nicio exagerare că întreg colectivul medical este o valoare, un patrimoniu pen­tru spitalul şi policlinica Polisano.
Cu recunoştinţă ne referim la medicul Liviu Bran, care în data de 7 aprilie a făcut operaţii reuşite de cataractă mai multor pacienţi, cata­racte vechi, care ani de zile au produs suferinţă şi dis­confort pacienţilor, iar prin îndemânarea, dedicaţia şi profesionalismul unui me­dic, ne-am recuperat vede­rea, unul dintre bunurile cele mai de preţ pe care le avem.
Ţinem să îi mulţumim medi­cului pentru că ne-a tra­tat cu asemenea dedicaţie.
Mulţumirile noastre se îndreaptă în egală măsură şi către medicul Călin Cipăian.
La cabinetul de cardio­logie i-am întâlnit pe medicii specialişti Oana Purcar şi Mircea Vlădoianu, specialişti dedicaţi şi profesionişti veri­tabili care, prin priceperea lor şi cu ajutorul aparatelor ultra­performante, unele dintre ele unice în sistemul medical sibian, au reuşit să ne pună diagnostice corecte şi să ne indice tratamentul adecvat.
L-am întâlnit aici şi pe medicul Daniel Sora, un medic de mare valoare şi cu o bogată activitate în Spitalul Militar. Unde intervine dr. Sora coboară Dumnezeu cu har şi sănătate. Am fost tratat de domnia sa în Spitalul European Polisano cu rezul­tate excelente.
Noi, pacienţi ai Spitalului European Polisano Sibiu, le spunem medicilor acestui prestigios spital şi întregului personal Christos a înviat!, le urăm linişte sufletească, sănătate şi La mulţi ani!”, scrie George Bratu, colonel în rezervă, din judeţul Sibiu, semnatarul acestei scrisori, căruia i se alătură şi mulţu­mirile altor pacienţi - Silvia Stinghie, din Sibiu, Livia Toma din Alba Iulia şi Ioan Petean din Sibiu.

 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia