Tribuna
Medicina naturistă: Ginko Biloba
C. MIERLUŞCĂ
24888 vizualizari
Medicina naturistă: Ginko Biloba

Este cel mai vechi arbore de pe pământ. A fost găsit iniţial în China, de unde s-a răspândit în întreaga lume. Este foarte rezistent la poluanţi. Au fost arbori care au trăit peste 1.000 de ani. Un arbore de ginko a răsărit la 30 km de punctul zero, în primăvară, după lansarea bombei la Hiroshima. În spitalele din Europa şi Asia, este cel mai folosit medicament care se prepară din extractul de frunze de ginko. Preparatul de ginko este un vasodilatator al vaselor care duc spre inimă, creier şi extremităţi.
Americanii folosesc acest medicament împotriva bolii Alzheimer şi poate preveni scleroza arterială. A dat rezultate în procesele de îmbătrânire şi a îmbunătăţit memoria, astmul, alergia, hipertensiunea arterială, scleroza multiplă, demenţa senilă, incontinenţa urinară. În comerţ se găsesc preparate sub formă de "Bilobil" tablete "Memotanalec" împreună cu lecitină şi tinctură extras de ginko biloba. Tratamentele se recomandă a fi însoţite de o dietă corespunzătoare, constând din citrice, cereale integrale, salate, spanac etc.

 






comentarii
1 comentarii

Cautam colaboratori in cel mai cautat program! Cautam urgent colaboratori pentru activitate part-time. Acesta este cel mai solicitat program de castiguri suplimentare la ora actuala, asa cum puteti observa si din multitudinea de anunturi. Oferim imediat contract de comision si instruire gratuita. Asiguram si indrumare pe tot parcursul activitatii. Cereti acum detalii la adresa de email: lenanegrea@gmail.com
Lena
07.01.2017 23:31
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA