Tribuna
USR și PLUS şi-au votat, până la urmă, alianța politică
14389 vizualizari
USR și PLUS şi-au votat, până la urmă, alianța politică
© pagina facebook Dan Barna

USR și PLUS au căzut la înțelegere asupra protocolului de alianță politică, iar conducerile celor două partide au votat înființarea "Alianței USR PLUS", anunţă DIGI24. Din 7 august se va începe campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale.
Conducerile USR și PLUS au agreat ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și Consiliul Național al PLUS, se arată într-un comunicat de presă. Decizia vine după ce în weekend au existat mai multe discuţii tensionate în interiorul celor două formaţiuni. În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naștere formal „Alianța USR PLUS”. Însă, precizează sursa citată, având în vedere că înregistrarea unei alianțe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianță va fi dublată de o alianță electorală privind participarea la alegerile prezidențiale.

"USR și PLUS au decis că România are nevoie de noi, împreună! Alianța USR PLUS își continuă apăsat drumul către schimbarea din temelii a clasei politice din România și către reformarea statului român. Determinarea în acest sens a ambelor partide a dus la o alianță politică ale cărei obiective includ alegerile prezidențiale, locale și parlamentarele de anul viitor și guvernarea României începând cu 2020. Mâine (astăzi, n.red), 7 august, la ora 11:00, în zona fântânii din Piața Universității, lansăm campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale. Vă invit alături de noi!
Încrederea cetățenilor ne-a arătat cât de mult au așteptat românii apariția unui nucleu al politicii altfel, cu oameni competenți și integri.
Cu fiecare zi care trece, este tot mai evident ce nevoie uriașă au românii de oameni noi și de o atitudine nouă în politică, de oameni care să pună cetățeanul în fruntea intereselor și care să schimbe un sistem în care corupția, impostura și incompetența au fost adânc înrădăcinate de zeci de ani de proastă guvernare.
Primul pas au fost alegerile pentru Parlamentul European. Acum, Alianța USR PLUS a devenit o confirmare. Împreună cu voi, cetățenii, vom schimba România de mâine, începând de astăzi!" a spus liderul USR, Dan Barna, pe pagina sa de facebook

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia