Tribuna
Mihai Fifor, despre protestul din 10 august: ”Nu ne dorim să mai vedem ceea ce am văzut anul trecut!”
11342 vizualizari
Mihai Fifor, despre protestul din 10 august: ”Nu ne dorim  să mai vedem ceea ce am văzut anul trecut!”
© pagina facebook Mihai Fifor

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a făcut un apel către participanţii la protestul anunţat pentru 10 august să se manifeste în mod paşnic şi respectând legea, transmite Agerpres.
"Vreau să fac un apel către toţi cei care doresc să protesteze, către toţi cei care se vor afla în diferite puncte din capitală, să protesteze în mod paşnic şi să nu uite în niciun moment că suntem un stat european, un stat în care cetăţeanul are dreptul să se exprime în mod liber. Niciodată nu vom încerca să împiedicăm acest lucru, pentru că este un lucru firesc. Dacă cetăţenii doresc să protesteze, să o facă. Problema pe care vreau să o subliniez este că solicit tuturor celor care vor participa la proteste să protesteze în mod paşnic, respectând totuşi legea şi tot ce înseamnă un astfel de protest. Nu ne dorim sub niciun fel de formă, repet, sub niciun fel de formă, să mai vedem ceea ce am văzut anul trecut, pe 10 august. Dar despre lucrurile acestea vom mai discuta cu siguranţă până sâmbătă”, a declarat Fifor, la sediul MAI.

Chiar dacă mesajul a fost clar, unele grupuri din zona protestatară au pretins că declaraţia lui Fifor este una ameninţătoare la adresa participanţilor la protestul din 10 august. În acest context, Fifor a precizat că "nimeni nu împiedică pe nimeni să protesteze, rugămintea mea este să o facă în mod paşnic. Nu se intervine în mod brutal. Ideea este că nu oprim pe nimeni să protesteze, că văd că se încearcă politizarea evenimentului".

Primăria Capitalei a aprobat mitingul de sâmbătă, 10 august, el fiind organizat de  Tommy Tomescu Joul, din partea unui anumit Grup de Acţiune Civică Diaspora.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia