Tribuna
Dăncilă: alte trei autostrăzi - obiectiv de interes naţional
11683 vizualizari
Dăncilă: alte trei autostrăzi - obiectiv de interes naţional
© CNAIR

Premierul Viorica Dăncilă a propus, după ce CSAT a decis ca autostrada Ploieşti-Comarnic-Braşov să fie declarată obiectiv strategic de interes naţional, ca şi proiectele de investiţii pentru autostrăzile Unirii, Târgu-Neamţ - Iaşi şi Sudului să fie incluse în această categorie.

"În şedinţa CSAT de ieri am cerut şi obţinut avizul pentru modificarea şi completarea legislaţiei astfel încât proiectul autostrăzii Ploieşti-Comarnic- Braşov să fie inclus în lista obiectivelor strategice de interes naţional. Am luat această decizie pentru că românii aşteaptă de mai bine de 10 ani construcţia acestei autostrăzi, iar această modificare legislativă ne va permite să accelerăm procedurile de achiziţie publică, finanţarea de la bugetul de stat şi eliminarea blocajelor şi întârzierilor. Este o decizie pe care ne-o asumăm şi vom lua toate măsurile necesare pentru ca proiectele importante pentru dezvoltarea României să fie puse în aplicare cât mai repede”, a declarat  Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.

Ea a de părere că că includerea proiectelor pentru construirea celor trei autostrăzi, respectiv Unirii, Sudului şi Târgu Neamţ-Iaşi ar face ca realizarea acestora să se desfăşoare mai rapid şi cu mai puţine obstacole birocratice.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia