logo
Zoo Sibiu deschide Ferma animalelor. Copiii vor putea interacționa și hrăni animalele domestice
Sorana MAIER
2678 vizualizari
Zoo Sibiu deschide Ferma animalelor. Copiii vor putea interacționa și hrăni animalele domestice

Cei mai mici vizitatori ai Grădinii Zoologice Sibiu vor avea parte de experiențe inedite și vor putea interacționa direct cu animalele domestice.
Grădina Zoologică Sibiu a demarat procedura de achiziție pentru întocmirea studiului de fezabilitate pentru Ferma animalelor, un proiect educativ pe care Zoo Sibiu dorește să îl organizeze în beneficiul vizitatorilor săi. Proiectul are în vedere crearea unui spațiu prietenos și relaxant unde vizitatorii Grădinii Zoologice pot interacționa direct cu animalele domestice (oi, capre, iepuri etc.) prin hrănirea și observarea lor într-un mediu atractiv și interesant atât pentru copii, cât și pentru adulți.
Cei interesați să participe la procedura de achiziție pentru realizarea Studiului de fezabilitate au termen de depunere a ofertelor data de 26 iulie 2018. 
Potrivit caietului de sarcini, ofertele trebuie să conțină identificarea celei mai bune locații pentru amplasarea Fermei animalelor, în suprafață maximă de 700 mp; soluții pentru construirea de adăposturi (grajduri) pentru animalele care vor ocupa spațiile respective; un concept pentru construcția din lemn a adăposturilor, a gardului, respectiv pentru pavarea cu piatră naturală a unor suprafațe.
Valoarea maximă a contractului pentru întocmirea studiului de fezabilitate este de 4.500 lei. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia