logo
Zece luni în Rennes, ca să promovezi Sibiul
Andra MARINESCU
2431 vizualizari
Zece luni în Rennes, ca să promovezi Sibiul
Vrei să mergi zece luni în Rennes, Franța, să promovezi Sibiul și România? Asociația de Prietenie "Ille et Vilaine" din Sibiu, în parteneriat cu Asociaţia "Solidarité 35 Roumanie"(S35R) din Rennes, Franţa, recrutează în cadrul programului francez Serviciul Voluntar Civic o persoană pentru îndeplinirea unei misiuni la Rennes, pentru o perioadă de zece 10 luni. Aceasta va primi 470 de euro net pe lună și va beneficia de cazare gratuită într-o familie la Rennes.


Potrivit APIVS, responsabilitatea celui care va pleca va fi să dinamizeze înfrățirile existente între departamentul din Sibiu și cele din Franța, să întărească diferitele parteneriate, să se implice în organizarea evenimentelor asociațiilor aderente la Asociaţia “Solidarité 35 Roumanie”, respectiv proiecţii de filme, întâlniri între partenerii români şi francezi, prezentarea României publicului larg, conferinţe, concerte etc, dar să și ajute la organizarea acestora.
Candidatul trebuie să aibă minim 26 de ani împliniți până pe 1 septembrie 2017, să cunoască limba franceză, scris și oral, la un nivel foarte bun, să dețină competențe informatice și tehnici de animație, să cunoască cultura română, să fie un bun organizator și să fie preocupat de cultura română.
Perioada de ședere în Rennes va fi de zece luni, începând cu septembrie 2017. Persoana aleasă va lucra 35 de ore pe săptămână.
Candidaţii interesaţi pot trimite până în data de 17 iulie un CV şi o scrisoare de motivaţie în limba franceză pe apivs@apivs.ro.
Numai candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la interviu. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate şi în deplină confidenţialitate. Nu vor fi luate în considerare candidaturile care nu vor îndeplini condiţiile minimale solicitate în descrierea misiunii.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia