logo
Vreme de final de iunie: și cu cald, dar și cu ploaie, cam multă
Vreme de final de iunie: și cu cald, dar și cu ploaie, cam multă
Săptămâna care începe va fi, din punct de vedere al vremii, cum s-ar spune, nici prea-prea, nici foarte foarte. Va fi destul de cald, fără exagerări caniculare, dar ploile vor rămâne în meniu aproape zilnic. Maxime între 18 şi 27 de grade, minime destul de... minime pentru vară, dar se pare că weekendul ne va aduce vreme caldă, deşi nu vor lipsi, din nou, ploile.

Luni, vremea se va încălzi, devenind apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amaiza, când, izolat, mai ales în zonele montane, se vor semnala averse de ploaie ce pot fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 grade și 24 grade, iar cele minime între 9 și 11 grade.

Marţi, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate începând cu a doua parte a zilei, când, local, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Pe arii restrânse, în zona de munte, cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 grade și 26 grade, iar cele minime între 12 și 14 grade.

Miercuri, vremea se va răci și va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă, însoțite izolat de descărcări electrice. Local, mai ales în zona de munte, cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade și 20 grade, iar cele minime între 12 și 14 grade.

Joi, vremea se va încălzi și va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, iar local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului și izolat, grindină. Tot izolat, cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 grade și 26 grade, iar cele minime între 12 și 14 grade.

În weekend, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului și izolat, grindină. Izolat, cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 grade și 27 grade, iar cele minime între 12 și 15 grade.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare și izolat se mai pot semnala averse trecătoare de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 grade și 27 grade, iar cele minime între 11 și 14 grade.

Prognoza meteo a fost realizată de Ovidiu Câmpean şi Cristina Blaga, de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu (D.C.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia