logo
Voucherele de vacanță rămân „în picioare” încă cel puțin 2 ani
Voucherele de vacanță rămân „în picioare” încă cel puțin 2 ani

Recent, surse guvernamentale au făcut publică intenția de a introduce începând cu anul viitor voucherele de vacanță în salariile beneficiarilor. Astfel, această facilitate urma să fie acordată în bani care, practic, puteau primi orice întrebuințare. Imediat, ANAT a protestat față de această intenție, susținând că prin introducerea acestei măsuri, beneficiarii nu vor mai folosi banii exclusiv pentru a-și achiziționa pachete turistice, iar astfel operatorii din turism vor avea de suferit. Totodată, reprezentații ANAT spuneau că voucherele de vacanță acordate în forma actuală au constituit un impuls pentru turismul românesc.

Sâmbătă seară, după Comitetul Executiv al PSD, președintele formațiunii politice, Liviu Dragnea, a vorbit într-o conferință de presă despre mai multe decizii ce vor fi luate de Guvern. Printre ele, șeful social-democraților s-a referit și la menținerea voucherelor de vacanță în forma actuală, pentru încă cel puțin doi ani. Dragnea a motivat reevaluarea inițiativei de a include în salarii sumele aferente tichetului de vacanță prin aceea că actualele vouchere s-au dovedit utile atât pentru utilizatori, cât și pentru operatorii din turismul românesc.

D.B. 

 

 

 

comentarii
1 comentarii

dar deja au inceput promisiunile si amenintarile: primiti vouchere, se dubleaza pensiile, pe strazi va curge lapte si miere ...
dar ...
doar daca tot psd va guverna, altfel vin aia rai care o sa va taie si o sa va ia.
de parca toate miliardele imprumutate acum pentru plata pensiilor speciale pe care psd le-a marit nu trebuie date inapoi ! si cine le va plati ? tot noi muritorii de rand caci pentru politicieni s-au aprobat pensii speciale si ale avantaje.
dupa psd potopul !!!
da, cam jumatate dintre bugetari nu le-au primit nici pe anul asta
07.09.2018 12:50
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia