logo
Voucherele de vacanţă: 1.450 de lei pentru fiecare salariat. Ministrul turismului a anunţat când vin!
Rareș BIŢU
7533 vizualizari
Voucherele de vacanţă: 1.450 de lei pentru fiecare salariat. Ministrul turismului a anunţat când vin!

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunţat că voucherele de vacanţă vor fi distribuite începând de săptămâna viitoare. "Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a precizat ministrul Turismului. 

Trif spune că voucherele reprezintă un ajutor important atât pentru oameni, dar şi pentru turism.
Ministrul Turismului a participat luni la o întâlnire de lucru organizată de Consiliul Judeţean Constanţa în parteneriat cu Ministerul Turismului, la Palatul Administrativ din Constanţa, pe tema deschiderii sezonului estival, la eveniment fiind prezenţi investitori din turism, autorităţi locale şi reprezentanţi ai organelor de control.

  • „Voucherele de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Săptămâna viitoare, Ministerul Turismului o să le acorde tuturor angajaţilor. Este un ajutor extrem de important atât pentru oameni, dar şi pentru turismul din România. Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a menţionat ministrul Turismului.

Legislaţia în vigoare stabileşte că salariaţii din instituţiile şi autorităţile publice vor beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de indemnizaţie de vacanţă, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei. Acordarea voucherelor se face în limita sumelor prevăzute distinct cu această destinaţie, în bugetele proprii aprobate fiecărui ordonator de credite.


comentarii
1 comentarii

Angajatii de la Tribuna primesc si ei vouchere sau sunt angajati la patronu-baronu pe care-l doare in basca de angajatii de pe domeniu?
Numa ca chestie
28.04.2018 00:18
Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia