logo
”Vocea României” se mută lângă Sibiu: Loredana concertează în centrul Cisnădiei
Dragoş BAKO
10034 vizualizari
”Vocea României” se mută lângă Sibiu: Loredana concertează în centrul Cisnădiei
© facebook.com/Loredana Groza

După ce, în decembrie 2015, Smiley făcea spectacol în Piața Revoluției din Cisnădie, după ce Tudor Chirilă, (Vama) și Adrian Despot (Vița de Vie) au fost invitați să cânte la Zilele Orașului în această vară, o altă vedetă a show-ului ”Vocea României” va susține un spectacol în orașul de la poalele Măgurii.

Loredana va concerta marți, 5 decembrie, începând cu ora 18 în centrul Cisnădiei, la evenimentul organizat de Primărie cu prilejul aprinderii iluminatului festiv.

Una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului promite un spectacol deosebit în orașul cunoscut în întreaga țară pentru recordul celui mai înalt brad de Crăciun.

  • ”În fiecare an ne străduim să le oferim cisnădienilor spectacole de bună calitate cu artiști de valoare. Loredana Groza este un artist complex, e iubită și apreciată de public și susține spectacole extraordinare. Considerăm că momentul ei artistic e un cadou frumos atât pentru cisnădieni, cât și pentru cei care, cu siguranță, vor veni și din Sibiu sau din alte localități la inaugurarea iluminatului festiv”, a spus primarul Cisnădie, Gheorghe Huja.
comentarii
3 comentarii

In fiecare an banii cisnadienilor sunt irositi pe mofturile primarului Huja.
Nu exista bani de asfalt, canalizare, iluminat stradal sau alte investitii care sa asigure un minim de trai decent, dar exista bani pentru cel mai mare si mai mare brad din tara, pentru concerte de lux, pentru hotel si spa.

Din pacate Cisnadia nu evolueaza din cauza unora precum edilul Huja care habar n-are despre necesitatile locuitorilor pe care-i reprezinta. Pacat
Inca un cisnadian
21.11.2017 19:28
Pai nu tot cisnadienii l-au ales?! Si nu au fost deloc putini aceia care l-au ales. Pai si atunci?! Inseamna ca marea majoritate e multumita cu el. Asta e democratia.

Cu respect...
...un cisnadian
22.11.2017 10:29
Marea surpriza va fi cand va aparea marea masa de votanti peste cativa ani :)
Iancu
22.11.2017 17:59
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia