logo
Viteză uriașă în județ: Prins cu 191 de kilometri/oră
Viteză uriașă în județ: Prins cu 191 de kilometri/oră

191 de kilometri/oră. A fost viteza înregistrată de apartul radar al poliției sibieni în weekend, pe Drumul Național 1. Polițiștii rutieri din județ au constatat 19 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 23 permise de conducere, au retras 10 certificate de înmatriculare și au aplicat 321 de sancțiuni contravenționale în valoare de 73.400 de lei. Pentru conducere sub influența alcoolului au fost reținute 6 permise, pentru neacordare de prioritate au fost reținute 5 permise, pentru depășire neregulamentară 5, 1 pentru viteză peste limita legală și 6 pentru alte abateri.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate conducătorilor auto depistați circulând cu viteză peste limita legală, 100 de sancțiuni, cea mai mare viteză fiind înregistrată duminică, 15 iulie, în jurul orei 12,50. Radarul polițiștilor rutieri a înregistrat un brașovean în vârstă de 40 de ani circulând pe DN 1, direcția Brașov – Sibiu, cu  viteza de 191 de km/h în zonă cu limită de 100 km/h.

Conducătorul auto a fost sanționat contravențional atât cu amendă în valoare de 1.305 lei, cât și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia