Tribuna
VINO – Trei zile de festival de gastronomie urbană în Parcul Tineretului
VINO – Trei zile de festival de gastronomie urbană în Parcul Tineretului

Sibienii sunt invitați în perioada 17-19 mai să participe la primul street food festival al anului la Sibiu. Zeci de food truck-uri și crame de vinuri din România vă așteaptă în Parcul Tineretului.

 

Nu vă faceți program în cel de al treilea weekend al lunii mai! Preț de trei zile, sunteți așteptați să treceți pragul primei ediții a festivalului ”VINO”.

Sunteți invitați cu mic cu mare, într-o locație premieră pentru un eveniment la Sibiu - în Parcul Tineretului! Aici producătorii de vinuri de la crame din toate zonele viticole ale țării, se vor întâlni cu cele mai populare food truck-uri la ora actuală din România.

 

Răsfăț gastronomic ”stropit” cu vinuri alese

Papilele gustative vor fi răsfățate cu savoarea gusturilor românești, italiene, mexicane și nu numai, prin preparate ce vor putea fi regăsite la cele 15 food truck-uri participante. La prima ediție ”VINO”, setea va fi potolită cu vinuri alese pe sprânceană, la standurile celor nouă producători de pe meleagurile țării noastre.

Vor fi prezenți cei de la Jidvei, Domeniile Boieru, Histria, Cotnari, Domeniile Urlați - Dealu Mare, Villa Vinea, Carastelec, Crama Trantu și Domeniile Gorgandin.

”Preț de trei zile festivalul va stimula toate simțurile, de la savoarea artei culinare locale, la concerte, ateliere pentru copii și activități sportive. Conceptul de street-food va fi combinat cu vinuri alese de la cele mai apreciate crame din țară și nu numai”, spun organizatorii evenimentului.

 

Mega distracție pentru cei mici

Una din veștile de la ”VINO” îi vizează direct pe cei mici. ”Meniul” pentru copii cuprinde într-un areal special conceput pentru ei Parcul Tineretului, zone de aventură, sport și creație. Enumerăm dintre activitățile puse în practică de Serious Fun doar tiroliana, tir cu arcul, volei, turn ball și multe alte activități. Restul le descoperiți la fața locului!

 

Trei concerte zilnic și ”încălzire” cu DJ FunkyDrop

”VINO” înseamnă pe lângă mâncare bună, vinuri de calitate și atmosferă de excepție și un eveniment la care concertele sunt și ele de top. În cele trei de festival, pe scena amenajată în Parcul Tineretului vor concerta trupe în vogă din România.

STEMA, Dimitri's Bats, Astro Générale, I'm The Trip, Pistol cu Capse, The Groovy Bastards, Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut, Amalia Gaiță și Marú, promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului.

Înainte de acestea, în fiecare zi, DJ FunkyDrop va fi la platane preț de câteva ore și o să aibă grijă să aveți parte de cea mai bună muzică.

Vă așteptăm la VINO - în 17, 18 și 19 mai pentru primul Street Food al anului la Sibiu, dar și cu multe alte surprize! Accesul la evenimentul din Parcul Tineretului este gratuit!

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA