Tribuna
Vineri, 13: Primăria Sibiu închide Bulevardul Corneliu Coposu pentru asfaltare
Sorana MAIER
3064 vizualizari
Vineri, 13: Primăria Sibiu închide Bulevardul Corneliu Coposu pentru asfaltare
© Primăria Sibiu

Una dintre cele mai circulate artere ale Sibiului, Bulevardul Corneliu Coposu va fi închisă traficului auto timp de trei zile pentru lucrări de asfaltare.

Începând de vineri, 13 aprilie, ora 6 și până luni, 16 aprilie, ora 5 dimineața, circulația pe întreg bulevardul Corneliu Coposu va fi închisă, de la Piața Unirii până la strada Constituției. Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, în funcția de direcția de deplasare
"Primăria Sibiu efectuează în această săptămână lucrări de reparații pe bulevardul Corneliu Coposu. Până în prezent carosabilul a fost pregătit pentru turnarea noului strat de asfalt, lucrare ce va fi efectuată în acest sfârșit de săptămână", se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.
Mijloacele de transport public Tursib vor circula pe rute deviate. Vor fi afectate traseele 2, 5, 10, 12, 13, 17, 22 și 118. Pentru a consulta traseele modificate, călătorii sunt rugați să acceseze următorul link: http://tursib.ro/news/show/270. 


comentarii
1 comentarii

Abia ce au deschis bulevardul asfaltat, chiar si cu diferentele de nivel sesizate la fiecare gura de canal, si iar se inchide pentru asfaltare?
Ce nu ti-e clar?
16.04.2018 17:36
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia