Tribuna
Vin ploi şi ninsori! Atenţie, se depune poleiul!
Vin ploi şi ninsori! Atenţie, se depune poleiul!

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben, fenomenele vizate fiind de depunere de polei, precipitaţii mixte moderate cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori viscolite la munte.

Atenţionarea intră în vigoare vineri la ora 5 şi este valabilă până sâmbătă, la ora 12.

  • „În intervalul menţionat vor fi precipitaţii mixte ce vor cuprinde treptat întreaga regiune şi vor fi asociate cu depuneri de polei, mai ales după orele amiezii. În nord-vest şi la munte, cantităţile de precipitaţii pot depăşi 20 l/mp. În noaptea de vineri spre sâmbătă (13/14 ianuarie) şi în prima parte a zilei de sâmbătă (14 ianuarie) se va depune local polei. În zona de munte vor predomina ninsorile, în general moderate cantitativ şi temporar viscolite, iar începând din noaptea de vineri spre sâmbătă (13/14 ianuarie) ninsorile se vor extinde treptat în întreaga regiune. Vântul va avea intensificări la munte pe tot parcursul intervalului, cu rafale de 70 - 80 km/h”, se arată în atenţionare.

Pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe mixte, ce pot favoriza producerea de polei. Acestea se vor semnala și în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie.

 







comentarii
2 comentarii

poleiul se formeaza nu se depune! evident prima data trebuie sa stii ce e poleiul!!!
un sibian
13.01.2017 08:04
Depunere de polei. O gre?eal? gramatical? mare av
Justice
14.01.2017 13:51
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA