Tribuna
VIDEO: Un protest regizat în Piața Mare s-a lăsat cu o cerere în căsătorie
Andra MARINESCU
9929 vizualizari
VIDEO: Un protest regizat în Piața Mare s-a lăsat cu o cerere în căsătorie
Mihai, originar din Hamba, județul Sibiu, şi Laura, din Hunedoara, s-au cunoscut acum aproape un an, la protestele antiguvernamentale care începuseră în Sibiu, în centrul oraşului. Cei doi sunt de profesie jurnalişti, iar munca în domeniu i-a apropiat şi, după o cafea băută împreună pentru a stabili noi direcţii de colaborare, şi-au dat seama că sunt potriviţi unul pentru altul şi în dragoste. Pe 26 februarie, au format, oficial, un cuplu, iar un an mai târziu, joi, 22 februarie, Mihai a decis că e momentul ca relaţia lor să treacă la un alt nivel şi să îşi ceară iubita în căsătorie.

Astfel, pentru a aminti de modul în care s-au cunoscut, tânărul a vorbit cu câţiva manifestanți  pe care i-a cunoscut în urmă cu un an, să vină în Piaţa Mare, sub pretextul că vor să protesteze din nou. Laura Matei, jurnalistă fiind, a aflat de manifestaţie de la Mihai şi a vrut să fie prezentă la eveniment, pentru a relata pentru postul de radio unde lucrează. De data aceasta, însă, mare i-a fost uimirea când a văzut că era, de fapt, un protest "al iubirii", aşa cum l-a numit iubitul ei, Mihai Niţu.

"În urmă cu un an, ne-am cunoscut aici, în Piaţa Mare, în urma protestelor privind OUG 13.  Iată că după un an, ne întâlnim tot în Piaţa Mare, la un protest altfel, un protest al iubirii în care Ordonanţa 13 vine din inima mea şi spune tare: Vrei să fii soţia mea?", a spus Mihai, la o portavoce.
Emoţionată, Laura nu a ezitat, printre lacrimi de fericire, să răspundă afirmativ.
"Nu mă aşteptam la aşa ceva! Acum înţeleg de ce a fost ocupat în ultimele zile...", a spus Laura.
După cererea în căsătorie din Piața Mare, sărbătoarea a continuat la o cafenea din centrul Sibiului, alături de prieteni.
Cei doi spun că nu au stabilit încă data nunții, dar că se gândesc că va fi curând.

 

FOTO: Sebastian MARCOVICI

 







comentarii
2 comentarii

Mirele pare cam batraior... Cine va fi nas? Dl. Apostol sau dl. Vancu?
@@@
22.02.2018 20:55
f frumos !!!
cititor 13
23.02.2018 09:47
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA