logo
VIDEO: PNL i-a scos pe sibieni în stradă. 300 de oameni, în fața Prefecturii: ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”
VIDEO: PNL i-a scos pe sibieni în stradă. 300 de oameni, în fața Prefecturii: ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”
© Razvan NEGRU

Aproximativ 300 de oameni mărșăluiesc luni seara, cu pancarte pe care scrie ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. Oamenii, în frunte cu vicepreședintele PNL, Virgil Popa, scandează împoriva Guvernului, în timp ce în Parlament va fi citită moțiunea împotriva Guvernului Mihai Tudose. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Luni, de la ora 17.00,  membrii și simpatizanții PNL, precum și toți cei care doresc să li se alăture, se vor întâlni în fața sediului PNL Sibiu (b-dul Nicolae Bălcescu nr. 34) și vor pleca în marș spre sediul Prefecturii unde vor fi citite câteva pasaje din textul Moțiunii de Cenzură.

  • ”Județul Sibiu se opune acaparării statului de drept, se opune atacului împotriva independenței justiției și dezastrului fiscal, toate aceste măsuri venite din partea actualei coaliții de guvernare. Moțiunea de Cenzură PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă, depusă în Parlament de Partidul Național Liberal are nevoie de sprijin popular, are nevoie de sprijinul tuturor cetățenilor  care își doresc  ca România să nu mai fie guvernată de cei care pun interesul personal sau de grup mai presus de interesul cetățenilor. Îi chemăm alături de noi pe sibienii care se opun felului în care Guvernul PSDragnea face legile în bătaie de joc la adresa românilor și conduce România spre dezastru, în afara Uniunii Europene”, spun liberalii.

 

 

© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU


comentarii
3 comentarii

DE ABIA AU SCOS ...CU FORCEPSUL 20O DE LIBERALI AMETITI IN STRADA. AM RAS CU LACRIMI !!! PE TURNUL SFATULUI E SI VIDEO !!! DOAMNE LUCA VICELE CJ E GENIAL IN PROSTIE !!! ASTIA VOR SA CONDUCA ROMANIA ??? DOAMNE FERESTE CE A FACUT PDL DIN PNL...UN PARTID DE BUFONI !!!
Ile
20.11.2017 20:42
UITASEM DE VIRGIL POPA...VIRGIL POPA TIPUL DE SLUGA CARE NU A AVUT NICIODATA CURAJ SA CANDIDEZE SA NU SUPERE...AVEA O FIGURA SPASITA SI TRISTA...MAI CEVA CA ATUNCI CAND IL CERTA JOHANIS LA PRIMARIE...VAI CE GASCA DE BUFONI TRISTI LA NOUL PNL !!!!!!
ILE
20.11.2017 20:47
@Ile Las-o mai moale, decat sa ne conduca PSD-ul, plin de oameni certati cu legea (hotii care sttriga hotii), oricare alt partid este mai bun! Si partida rromilor este de preferat ciumei rosii! :))
Mihai
21.11.2017 06:09
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia