logo
VIDEO: Phoenix, urmăriţi de ghinion la Sibiu. Ploaia a oprit concertul din Muzeul Satului. ACTUALIZARE - Când se reia concertul
Andra MARINESCU
2839 vizualizari
VIDEO: Phoenix, urmăriţi de ghinion la Sibiu. Ploaia a oprit concertul din Muzeul Satului. ACTUALIZARE - Când se reia concertul


Phoenix aduce ploaia când cântă în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. S-a întâmplat pentru a doua oară când concertul trupei legendare a fost amânat, din cauza condiţiilor meteorologice. Primul ghinion a fost în Noaptea Muzeelor, din luna mai, tot din cauza ploii. 


Sibienii au venit pregătiţi sâmbătă seară să înfrunte vremea rea, însă ploaia s-a înteţit, iar concertul Phoenix a fost, în cele din urmă, amânat, după câteva melodii.

"Nu ne aşteptam să revenim la Sibiu într-un timp atât de scurt. Mulţumim organizatorilor, Consiliului Local şi Primăriei Sibiu!", au spus membrii trupei.

Prima piesă a fost "Ciorcârlia", în urma căreia a început să plouă, în Muzeul Satului. Ca să alunge norii, Phoenix a interpretat alături de sutele de spectatori "Păpăruga", cântând "Ploaie, Doamne, ploaie,/ Locul să se-nmoaie", piesă la care spectatorii şi-au deschis umbrelele şi la care, preţ de câteva secunde, ploaia păruse că se va opri.

A urmat un cântec din Maramureş, interpretat de una dintre invitatele trupei.

Ultima melodie pe care Phoenix a cântat-o alături de sutele de spectatori din Muzeu a fost "Mugur de fluier".

Spectatorii erau decişi să stea şi pe ploaie, unii dintre ei refugiindu-se sub crengile copacilor din apropiere, dar când a aceasta a căpătat intensitate, nu au avut de ales şi au plecat.  

Din păcate, concertul celor de la Phoenix a fost amânat, membrii trupei anunţând că vor reveni pe scenă cât de curând posibil. 
 

  • "Duminică dimineaţă o să discut cu managerul Phoenix. Nu aş vrea să mut concertul pentru mâine, pentru că seara e dedicată concertului lui Nicolae Furdui Iancu. Plus că şi mâine se anunţă nişte furtuni... Vom vedea condiţiile meteorologice, însă. Poate reuşim să îl mutăm pentru o dată ulterioară, când vom face iarăşi Arhaic Rock în Muzeu. I-am spus şi domnului Covaci astăzi: data viitoare îl chemăm când e secetă mare în Sibiu, pentru că vedem că va aduce ploaia", a spus Ciprian Anghel Ştefan, managerul ASTRA.

 

ACTUALIZARE:

Potrivit reprezentanţilor Muzeului în Aer Liber, concertul Arhaic Rock/ Phoenix, Nicu Covaci și invitații săi, întrerupt sâmbătă seara, se va relua, duminică începând cu ora 20:30, după concertul susținut de către Nicolae Furdui Iancu și grupul instrumental Crai Nou pe scena de pe lacul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia