logo
VIDEO: Mircea Badea îi face plângere penală directorului DGASPC Sibiu
VIDEO: Mircea Badea îi face plângere penală directorului DGASPC Sibiu

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei”, difuzate pe postul de televiziune Antena3, a afirmat în ediția din 17 februarie că va face plângere penală împotriva directorului DGASPC Sibiu, Laura Vîlsan, pentru abuz în serviciu. Reacția lui Badea vine după ce directorul DGASPC Sibiu a exprimat un punct de vedere oficial, în legătură cu participarea copiilor la protestele de la Sibiu.  Într-un comunicat de presă emis joi, Laura Vâlsan spunea că e "o chestiune de alegere personală a părinţilor, care au dreptul să decidă dacă permit copiilor lor să-i însoţească la proteste şi ar fi contrar libertăţii de întrunire paşnică dacă le-ar fi îngrădit acest drept". Comunicatul de presă al DGASPC Sibiu a fost transmis în urma a două reclamaţii împotriva părinților care și-au dus copiii la protestele organizate. Prima a fost făcută pe 9 februarie, iar cea de-a doua miercuri, 15 februarie. Aceste reclamaţii fac referire la Legea 272/2004, articolul 27, alin. 4, care precizează: "copiii nu pot fi folosiţi sau expuşi de către părinţi, reprezentanţi legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituţii publice sau private, în scopul de a obţine avantaje personale/instituţionale sau de a influenţa deciziile autorităţilor publice.

„Îi fac plângere pentru abuz în serviciu. După părerera mea, asta face: un abuz în serviciu, nesocotind legea pe care trebuia s-o aplice” a spus Mircea Badea, în direct, în emisiunea din 17 februarie.

Citește și aici.

D.B.

 comentarii
8 comentarii

Boule--dute si te intereseaza de adevaratele probleme ale copiilor din Ro. orfelinate, familii dezordonate , spitale de copii , famili care pun copii la cersit----( dute si la la musulmani care fac din copi bombe vi-- acolo fa reportaje si dai in judecata -- rahatule)- Despre viitorul acestor copii, in tara asta dezordonata, saracita de niste destepti ca tine - ce parere ai??. Bade ,esti ridicol-- daca taceai filosof ramineai --asa ca prostii ca tine si colegii tai rosiatici la groapa de gunoi -- infectilor-- mirositi urit. La proteste nu se obtin avantaje --economice sau politice ci doar reafirmare -ca legile sa fie respectate - Apropo cit ai luat de la -HOTI- ca sa versi- vomituri gretoase -----Ziaristii --trebuie sa ( have to be -mandatory) - impartiali -- so shoot up..!!!...................
mike
17.02.2017 18:42
Hai ma Mircea, te rugam frumos, nu fa plangere!
Mihai
17.02.2017 21:17
bine faci!un lukru bine fakut!
din ce partid e doamna frau?
ardeo
17.02.2017 23:23
Acest individ ar face bine sa consulte urgent un psihiatru!
Taiida Runcu
18.02.2017 09:45
Mircea Badea e dus cu pluta, sa stricat demult la cap, a ajuns si el un pupator de funduri, pentru alti.
Silviu
18.02.2017 12:41
MASCARICI PUS IN SLIJBA NEMERNICILOR CARE AR TREBUI PUSI SUB CONTROL JUDICIAR.CREDE CA TOATA ROMANIA ESTE UN ,,CRESCENTO" DIN CARE A FOST SI EL PLATIT TOATA VIATA. NOI STIM MAI MULTE,SI EL STIE,DAR ESTE PLATIT SA APERE NEMERNICI SI EL ACCEPTA .OLTEAN FARA COLOANA VERTEBRALA= LIMBRIC
BEN
18.02.2017 14:23
Mircea Badea are un aliat de nadejde in Sibiu-isi spune ineptiile sub pseudonimul "ardeo"si este tot un cretin si pupator de kururi rosii ca si el!
Mircea spagat!
18.02.2017 15:08
badeo, ia intereseaza-te daca pentru cazuri speciale, ca al tau, se fac analize la cap gratuite. daca nu, propun sa ne organizam intr-un grup ca sa-i platim badelui analize si tratament la capatana. totusi este o vietate cu forma umanoida.
...
19.02.2017 23:32
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia