logo
VIDEO: Garoafe albe pentru Regele Mihai în centrul Sibiului
VIDEO: Garoafe albe pentru Regele Mihai în centrul Sibiului

Peste 150 de oameni au venit, sâmbătă, în fața sediului PSD din Sibiu, cu candele și garoafe albe, în zona unde se organizează, de șase zile, un protest de tip „Sit In”. Sâmbătă, protestul a fost mut, iar sibienii au venit cu candele și garoafe albe, iar pe coli A 4 au scris citate din discursurile Regelui Mihai. 

  • ”Se cuvine să rezistăm prezentului și să ne pregătim viitorul” sau „România e o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri” au fost citatele preferate scrise de sibieni pe coli sau pe pancarte.

Sâmbătă este a șasea zi de proteste de tip „Sit In” în fața sediului PSD, oamenii fiind nemulțumiți de modificările Legilor Justiției.

  • Aducem cu noi o garoafă albă şi un citat din Regele Mihai, scris pe o foaie A4. Ca sursă de inspiraţie, (...)ascultaţi discursul Regelui din Parlamentul României, din 2011, care e mai actual ca oricând. Păstrăm solemnitatea momentului, în linişte totală pe toată durata flashmob-ului. Întrucât va avea loc înmormântarea Regelui Mihai vom organiza un flashmob dedicat lui, fără a renunţa însă la tema generală care ne-a scos din case în frig: apărarea Justiţiei. Chiar dacă suntem sau nu suntem regalişti, demnitatea şi onestitatea Regelui nu pot fi negate de nimeni, indiferent de convingerea politică. Ne-am dori ca cei care acum ne conduc să înveţe măcar un minim de decenţă de la Majestatea Sa, Regele Mihai”, au scris organizatorii pe facebook, unde au creat o comunitate numită „Vă vedem din Sibiu”.

 În zona pe care au delimitat-o și au numit-o „Zonă liberă de corupție”, sibieni au așezat pe două scaune un tablou cu Regele Mihai și au pus câteva candele.

 

 

comentarii
3 comentarii

Vai, ce frumos! Cata vitejie, dupa razboi...
Mick
16.12.2017 13:50
CATA IPOCRIZIE !
Rusine
16.12.2017 19:03
Rusine ...macar o zi se puteau abtine din actiunile politice impotriva PSD. Cand il ingropau pe rege ei erau in miting in fata PSD !!! Nu au respectat cele 3 zile de doliu national ...de ce ar fi respectat inmormantarea lui !!!
# pt cei fara rusine
17.12.2017 00:17
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia