logo
VIDEO. C. T. Popescu: Olguţa a vorbit engleza patriotică, a dovedit că e o bună româncă! Dacă citea în chineză făcea cineva mişto?
Tribuna
2508 vizualizari
VIDEO. C. T. Popescu: Olguţa a vorbit engleza patriotică, a dovedit că e o bună româncă! Dacă citea în chineză făcea cineva mişto?

Nu putea rata tocmai Cristian Tudor Popescu ocazia de a ironiza decizia Olguţei Vasilescu de a demonstra că după engleză, stăpâneşte şi franceza. 
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a vorbit o „engleză patriotică”, a dovedit că este o bună româncă, a explicat jurnalistul la Digi24. 

  • "Râdem, noi râdem, dar pe Olguţa Vasilescu nu o interesează cei care râd, ci cei care, auzind-o spun: ia uite ce învăţată e Olguţa, ce limbi străine vorbeşte! Ea ştie ce a făcut acolo, asta urmăreşte ea, acesta e publicul vizat.
  • În prima zi a spus că a fost obligată să aleagă între engleză, arabă, chineză şi spaniolă. I-aş fi recomandat araba sau chineza, pentru că, pentru ea, a citi de pe foaie în engleză sau chineză e tot aia. Dacă citea în chineză făcea cineva mişto?
  • A făcut-o pentru un public, care a apreciat şi engleza şi franceza de a doua zi, unde avea de ales între franceză şi franceză. E o vorbire patriotică, românească, a fost o bună româncă doamna ministru”, a spus Cristian Tudor Popescu.

 

 

"Nu se dau examene de limbi străine când ocupi o funcție de ministru"


După ce a auzit-o pe colega sa Lia Olguța Vasilescu exprimându-se în engleză și franceză, premierul Sorin Grindeanu a scuzat-o: „Nu se dau examene de limbi străine când ocupi o funcție de ministru”.
Grindeanu a declarat că apreciază efortul ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, de a susţine discursuri în engleză şi franceză la ONU, dar a spus că, dacă ar fi fost în locul ei, ar fi ales exprimarea în limba română. 

  • „Credeţi că merită să intrăm în subiectul ăsta? L-am auzit și pe Emil Boc vorbind în engleză. Nu se dau examene de limbi străine când ocupi o funcţie de ministru, ci trebuie să ştii domeniul pe care îl gestionezi. Eu apreciez efortul Olguţei Vasilescu de a vorbi engleza şi franceza în două zile, una dupa alta. În locul ei, aş fi vorbit în limba română pentru a fi înțeles mai bine”, a declarat Sorin Grindeanu, citat de News.ro.

Clipurile în care Lia Olguța Vasilescu apare citind discursurile în limba engleză și franceză la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru condiţia femeii au devenit virale pe internet și au stârnit comentarii savuroase. comentarii
2 comentarii

ARE PASAPORT DE OLTEAN.ASTA SPU (NE) TOT.ASTA SPUNE CA A IESIT DIN CRAIOVA SI A LUAT CARUTA DE CARACAL CU DESTINATIA BUCURESTI CAND AFOST NUMITA MINISTRU,[PROBABIL DE DRAGNEA(CUM II TURCU-I SI PISTOLUL)] ASTA A FOST PRIMA IESIRE DIN OLTENIA.DE FAPT TOT GUVERNUL ESTE O CARICATURA.OAMENII CARE AU FACUT STUDII SI SE PRICEP LA CEVA NU ACCEPTA ROL DE MARIONETA CERUT DE DRAGNEA.ASA ERA SI IN TIMPUL LUI CEAUSESCU-PUNEAU IN FUNCTII DE CONDUCERE OAMENI INCAPABILI DIN RANDUL MUNCITORILOR PE CARE- ,,SCOLEU "LA STEFAN GHEORGHIU UNDE- INVATAU ,,SA LEGE CALUL UNDE SPUNEA STAPANUL" ALTFEL SE INTORCEA DE UNDE A VENIT.
BEN
19.03.2017 21:46
sa moara sorinel...ce efort urias....sa vorbeasca engleza si franceza una dupa alta in doua zile......daca isi dadea seama din prima ca era proasta vorbea romaneste, daca isi dadea seama din a doua ca e proasta vorbea doar engleza, dar nici din a treia, dupa ce a vorbit franceza, nu a realizat ce penibila poate sa fie.
...
21.03.2017 14:40
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia