Tribuna
VIDEO. Atenţie, IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL. Ca în Evul Mediu: două surori, bătute cu biciul la Şcoala din Ighişu Nou
VIDEO. Atenţie, IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL. Ca în Evul Mediu: două surori, bătute cu biciul la Şcoala din Ighişu Nou
Două fete de 14 și 16 ani, surori, au fost bătute cu biciul, joi dimineața în jurul orei 9.30, de tatăl unei alte copile de 12 ani, la Şcoala Gimnazială Ighişu Nou. Agresorul a fost reţinut.


Un bărbat în vârstă de 39 ani din Ighișu Nou a intrat în jurul orei 9.30 într-o sală de clasă și a lovit cu biciul două fete. Este vorba de două surori în vârstă de 14, respectiv 16 ani. Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale, una fiind lovită la o mână, iar cealaltă în zona spatelui. Potrivit unor surse, incidentul are la bază un conflict mai vechi între două familii din localitatea Ighișu Nou
"Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș s-au sesizat din oficiu și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, derulează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea fără drept de armă albă”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.
Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, şi profesoara de matematică a fost uşor accidentată.
„O fată din clasa a cincea s-a certat cu o elevă din clasa a opta, iniţial. Ele au fost liniştite de profesorul de geografie, care era de serviciu şi le-a spus să meargă la ore. Cea din clasa a cincea a sărit gardul, s-a dus acasă și i-a povestit tatălui că eleva dintr-a opta a jignit-o. Tatăl acesteia a luat un bici și a venit la școală. A așteptat să vină mașina de la salubritate, pentru că nu putea intra în școală după începerea programului și în acest fel a ajuns în sala de clasă, unde a bruscat-o pe profesoara de matematică și le-a lovit cu biciul pe două fete, adică pe cea cu care fiica sa a avut conflictul și pe sora acesteia”, a spus prof. Constantin Dincă.
După incident, profesorii au sunat la Poliţie. Poliţiştii au studiat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au identificat, astfel, agresorul. (A. M., V. A.)






comentarii
1 comentarii

Cica odrasla mocofanului a fost jignita.Paguba-n ciuperci.
26.04.2018 19:45
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA