Tribuna
VIDEO: Amendat pentru că a aruncat pământ în râu, la Rășinari. A fost filmat de Lucian Mîndruță
VIDEO: Amendat pentru că a aruncat pământ în râu, la Rășinari. A fost filmat de Lucian Mîndruță

Un bărbat care a aruncat gunoi vegetal în râu, în Rășinari, a fost filmat de realizatorul TV Lucian Mîndruță. Imaginile au ajuns pe Facebook, iar Garda de Mediu s-a autosesizat. Bărbatul a fost identificat și amendat cu suma de 2.000 de lei.

„Am fost acolo de ieri, de când a aruncat. A aruncat pământ, gunoi vegetal. S-a autosesizat și Garda de Mediu, l-a amendat. Noi am început igienizarea în acea zonă”, a spus primarul Bucur Bogdan.

Bărbatul care a descărcat remorca cu gunoi în râu a fost filmat de realizatorul TV Lucian Mîndruță, care a pus imaginile pe Facebook.

„La capătul spre Păltiniș al Rășinariului am prins o descărcare (presupun) ilegală de reziduuri - pământ și câteva cărămizi. De la construcții probabil. Pe o pajiște care a fost cândva frumoasă. În râu! Inițial, când m-a văzut că fac poze omul a fost virulent: de ce fac, ce am cu el, că au aruncat și alții... Când am început să filmez a tăcut. A încercat de două ori să mă intimideze cu mașina, semn că știa cum se face. A plecat până la urma, lovindu-mi bicicleta. Dragă poliție locală (Rășinari) și județeană (Sibiu): aveți de gând să faceți ceva?”, a scris Lucian Mîndruță.






comentarii
1 comentarii

Acum de, este cunoscut faptul ca rasinarenii sunt putin asa ... mai retardati ...
15.07.2019 08:33
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA