Tribuna
Vântul puternic a afectat mai multe clădiri din Sibiu. Tablă smulsă de pe acoperișul Primăriei, unui bărbat i-a căzut în cap o cărămidă
Vântul puternic a afectat mai multe clădiri din Sibiu. Tablă smulsă de pe acoperișul Primăriei, unui bărbat i-a căzut în cap o cărămidă
© Arhiva Tribuna

Reprezentanții ISU Sibiu au intervenit, marți, în mai multe zone ale orașului, unde s-au înregistrat probleme din cauza codului galben de vânt. Un bărbat a ajuns la spital cu capul spart, după ce i-a căzut o cărămidă în cap.

Un echipaj de pompieri a intervenit în municipiul Sibiu, pe strada Samuel Brukenthal, pentru îndepărtarea unei suprafețe de tablă desprinsă de pe acoperișul Primăriei Sibiu, care prezenta pericol de cădere pentru cetățeni. Pompierii militari au intervenit prompt, au delimitat zona și au înlăturat pericolul. ISU Sibiu a anunțat că este vorba de aproximativ 1 metru de tablă care s-a desprins.

Porțiuni de tablă sau de acoperiș au căzut și pe strada Nicolae Teclu.

În unul dintre cazuri, bucăți de cărămidă căzută a distrus mașini parcate.

 

Pe strada Mihail Kogălniceanu o cărămidă i-a căzut în cap unui bărbat

 

Un bărbat a ajuns la spital cu capul spart, după ce, o cărămidă i-a căzut în cap, pe strada Mihail Kogălniceanu, din Sibiu.  Reprezentanții ISU Sibiu au transmis că victima a fost dusă la spital, conștientă.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, str. M. Kogălniceanu pentru acordarea asistenței medicale unei persoane, bărbat, aproximativ  39 ani, rănită în urma căderii unei cărămizi de la înălțime. Este conștient. Victima a primit asistență medicală și a fost transportată la Spitalul Județean Sibiu cu traumatism cranio-cerebral acut deschis”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Județul Sibiu a fost sub cod galben de vânt, marți, viteza la rafală ajungând, în unele cazuri, la peste 60 de kilometri pe oră.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia