logo
Va ploua, dar va fi cald
Va ploua, dar va fi cald
Putem spune că vom avea o nouă săptămână din seria vara din primăvară, dacă ne luăm după ceea ce spun meteorologii. Vreme caldă, cu temperaturi de la peste 20 la 28 de grade, ceva ploi, ceva răcoare şi ploaie marţi. Weekendul va fi cald şi cam ploios, aşa că ţineţi umbrelele aproape, că nu se ştie.

Luni, vremea va fi caldă şi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi noaptea. Pe arii restrânse, mai ales în cursul zilei, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte şi izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 grade, iar cele minime între 9 și 12 grade.

Marţi, vremea va fi în general instabilă și se va răci față de ziua precedentă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în cursul zilei când pe arii relativ extinse, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Izolat, vor fi și condiții de grindină. Noaptea cerul va fi temporar noros pe arii restrânse, va mai ploua slab. Pe arii restrânse cantitățile de precipitații vor depăși 15-20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 22 grade, iar cele minime între 10 și 12 grade.

Miercuri, vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei când izolat se pot semnala averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 grade, iar cele minime între 8 și 11 grade. Dimineața, izolat, în zonele joase se va semnala ceață.

Joi, Vremea va fi deosebit de caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, temporar noros noaptea când pe arii restrânse se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 grade, iar cele minime între 10 și 13 grade.

În weekend, vremea va fi caldă și în general instabilă, Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și local se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales în sudul regiunii și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 26 grade, iar cele minime între 9 și 13 grade.

Prognoza a fot realizată de meteorologii Cristian Grecu şi Adela Mitea, de la CMR Transilvania Sud Sibiu.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia