logo
UZPR. Preşedintele Juriului de Onoare dezavuează şedinţa aşa-zisului Juriu de Onoare
UZPR. Preşedintele Juriului de Onoare dezavuează şedinţa aşa-zisului Juriu de Onoare

George Coandă, Preşedintele Juriului de Onoare, Disciplină şi Arbitraj al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, este profund indignat de modul incalificabil în care s-a desfăşurat aşa-zisa şedinţă a aşa-zisului Juriu. Aflat la tratament într-o zonă în care îi este imposibil să comunice direct, altfel decât prin telefon, m-a autorizat să public, din partea domniei sale, următoarea declaraţie:

„Dezavuez public şi resping acest document (procesul-verbal al aşa-zisei şedinţe), care nu are niciun temei legal sau statutar. Cum să convoci o şedinţă a Juriului de Onoare, Disciplină şi Arbitraj, despre care preşedintele juriului nu ştie nimic? În al doilea rând n-a fost cvorum, Dan Lupescu nefiind acolo. În al treilea rând, obiectivele pentru care el l-a mandatat pe Octavian Cepraga nu coincid cu cele din procesul-verbal. În afară de asta, erijîndu-se în Juriu, cei doi au acuzat un om fără să-i acorde prezumţia de nevinovăţie. Adică au hotărât unilateral că e vinovat, fără să-i dea dreptul elementar la apărare. Aşa ceva nu s-a mai practicat în România din anii '50 ”.

Nu înţeleg raţiunea acestei înverşunări, când singura cale legală şi statutară este, în acest moment, Adunarea Generală Extraordinară care, de altfel, a fost convocată. Mă delimitez public de această acţiune de rea credinţă, profund suspectă şi îngrijorătoare pentru soarta Uniunii ”.

A consemnat Miron Manega, membru al Juriului de Onoare, Disciplină şi Arbitrajcomentarii
2 comentarii

Oferim munca pe net exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
LUCRU LA DOMICILIU!
11.08.2017 18:33
89.123.179.93
E interesant cum se poate convoca o sedinta si se pot lua hotarari de oricine, fara nicio regula, in Uniunea Ziaristilor Porofesionisti din Romania! Oare chiar nimeni nu este in stare sa faca ordine intr-o organiza'ie natzionala de profesionisti???
mick
14.08.2017 23:08
79.115.195.184
Din aceeasi categorie
Must de Jidvei

Hertel Nordbayern

Eurotrip Rekze
Fundatia APT
Auchan