logo
UZPR. Preşedintele Juriului de Onoare dezavuează şedinţa aşa-zisului Juriu de Onoare
UZPR. Preşedintele Juriului de Onoare dezavuează şedinţa aşa-zisului Juriu de Onoare

George Coandă, Preşedintele Juriului de Onoare, Disciplină şi Arbitraj al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, este profund indignat de modul incalificabil în care s-a desfăşurat aşa-zisa şedinţă a aşa-zisului Juriu. Aflat la tratament într-o zonă în care îi este imposibil să comunice direct, altfel decât prin telefon, m-a autorizat să public, din partea domniei sale, următoarea declaraţie:

„Dezavuez public şi resping acest document (procesul-verbal al aşa-zisei şedinţe), care nu are niciun temei legal sau statutar. Cum să convoci o şedinţă a Juriului de Onoare, Disciplină şi Arbitraj, despre care preşedintele juriului nu ştie nimic? În al doilea rând n-a fost cvorum, Dan Lupescu nefiind acolo. În al treilea rând, obiectivele pentru care el l-a mandatat pe Octavian Cepraga nu coincid cu cele din procesul-verbal. În afară de asta, erijîndu-se în Juriu, cei doi au acuzat un om fără să-i acorde prezumţia de nevinovăţie. Adică au hotărât unilateral că e vinovat, fără să-i dea dreptul elementar la apărare. Aşa ceva nu s-a mai practicat în România din anii '50 ”.

Nu înţeleg raţiunea acestei înverşunări, când singura cale legală şi statutară este, în acest moment, Adunarea Generală Extraordinară care, de altfel, a fost convocată. Mă delimitez public de această acţiune de rea credinţă, profund suspectă şi îngrijorătoare pentru soarta Uniunii ”.

A consemnat Miron Manega, membru al Juriului de Onoare, Disciplină şi Arbitraj

comentarii
1 comentarii

E interesant cum se poate convoca o sedinta si se pot lua hotarari de oricine, fara nicio regula, in Uniunea Ziaristilor Porofesionisti din Romania! Oare chiar nimeni nu este in stare sa faca ordine intr-o organiza'ie natzionala de profesionisti???
mick
14.08.2017 23:08
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia