Tribuna
Urmărire ca în filme pe străzile din Sibiu
Vasile ANTIPA
3146 vizualizari
Urmărire ca în filme pe străzile din Sibiu

Sâmbătă dimineața în jurul orei 3.45, un echipaj la Biroului Rutier Sibiu aflat pe strada SemaforuluiSemaforului din municipiul Sibiu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism.

Șoferul și-a continuat drumul, iar polițiștii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. Șoferul a mărit viteza și mai mult de-atât, a gonit pe străzi cu sistemul de iluminare oprit.

"În intersecţia cu Bulevardul Vasile Milea, şoferul a pătruns în intersecţia pe culoarea roşie a semaforului electric, continuându-și deplasarea spre localitatea Șelimbăr. După aproximativ 150 de metri, șoferul a intrat în parcarea unui hypermarket unde a ieșit din autoturism și a încercat să-l părăsească însă a fost oprit de polițiști.

Conducătorul auto, un sibian în vârstă de 28 de ani, a refuzat testarea cu aparatul etilotest iar la Spitalul Clinic Județean Sibiu a refuzat recoltarea de probe biologice. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 337 din codul penal, respectiv refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice",  a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.






comentarii
1 comentarii

Domnilor politistim de ce nu-i dati numele,prenumele,nr. masinii
acestui nenorocit "pericol public" ???
nelu
23.09.2019 09:57
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA