logo
FITS
UNPR Sibiu se pregătește de alegerile europarlamentare
UNPR Sibiu se pregătește de alegerile europarlamentare

Organizația județeană UNPR Sibiu a revenit pe scena politică după denunțarea protocolului de fuziune cu PMP și, la sfârșitul săptămânii trecute, a participat la reuniunea organizaţiilor din regiunea VII Centru, desfăşurată la Galaţi, alături de filialele UNPR din Braşov, Alba, Mureş, Galaţi, Harghita şi Covasna.
UNPR Sibiu a fost reprezentat de către o delegație condusă de președintele organizației județene, Virgil Orlandea.

Prezent la eveniment, președintele UNPR, Gabriel Oprea, le-a vorbit celor prezenţi despre valoarea echipei şi le-a mulţumit colegilor din regiunea Centru pentru că cei mai mulţi au rămas în echipă şi pentru eforturile acestora de a reconstrui organizaţiile. Gabriel Oprea a reamintit iniţiativele legislative ale UNPR şi măsurile luate pentru toate categoriile sociale din România.

Preşedintele partidului a subliniat importanţa deosebită a activităţii militarilor, poliţiştilor, pompierilor, jandarmilor, cărora statul trebuie să le asigure respectul, echilibrul, stabilitatea, drepturile la zi şi un ghid al carierei foarte clar pentru că ei sunt cei care trebuie să ţină ţara întreagă şi puternică:

  • "Ştiu ce înseamnă greutăţile vieţii. Personal, am trăit drama pierderii unui părinte când eram doar un copil. Tata, ofiţer în armată, şi-a pierdut viaţa în misiune când eu aveam doar 10 ani. Mi-am dorit să devin militar ca să aflu de ce a murit tata şi mi-am dorit să ajung să pot să-i ajut pe militari. Viaţa a făcut să ajung militar, dar şi ministru al apărării, apoi al afacerilor interne şi vicepremier pentru securitate naţională. Ştiu ce înseamnă unitatea de corp. Camaraderia are o valoarea inestimabilă, mai ales la greu. Am simţit-o când eram copil, iar în funcţiile de ministru, am căutat, în afară de a fi un bun manager, să pun şi suflet, să mă implic la nivel uman în viaţa acestor instituţii, în sprijinul oamenilor".


Gabriel Oprea le-a amintit celor prezenţi momentul 2015 şi nivelul de încredere la care ajunsese partidul şi liderul său - 500 000 de membri, 12% în sondaje, respectiv 32%.

  • "Am fost executat! Am devenit o ţintă şi am fost obligaţi să plecăm de la guvernare pentru că se pare că onoarea nu e un lucru apreciat. Am deranjat şi am fost executat. Trebuie să ştiţi că eu, în toate funcţiile deţinute, am sprijinit Justiţia. Un stat nu poate să fie puternic fără Justiţie. În schimb, abuzurile nu au ce să caute în Justiţie. România are nevoie de un stat puternic şi o Justiţie puternică, fără abuzuri. Acum partidul este în proces de reconstrucţie. Ne vom ridica! Românii trebuie să spună cu voce tare că îşi iubesc ţara! De aceea, îi aşteptăm în UNPR pe toţi românii patrioţi pentru a schimba lucrurile în bine. Toată lumea e sătulă de promisiuni de campanie. Spre deosebire de alţii, pentru noi vorbesc faptele. Noi nu vorbim doar despre voturi, noi îi invităm pe toţi cei care sunt patrioţi şi iubesc România, să se înscrie în partidul nostru, să facem împreună ceea ce fiecare român are nevoie. Să punem umărul să facem bine pentru toţi, să facem România bine!".
  • "Suntem un partid de centru-stânga, dar pentru noi contează, așa cum a spus-o și președintele Gabriel Oprea, mai puţin stânga sau dreapta, pentru noi contează românii. La Sibiu suntem implicați în acest moment în strângerea de semnături pentru alegerile europarlametare și aș vrea să profit de ocazie și să le mulțumesc aleșilor noștri locali, dar și celorlalți lideri de organizații pentru implicare și să le transmit celor care cred in valorile promovate de UNPR – Dumnezeu, Onoare, Patrie – că îi așteptăm alături de noi", a declarant, la rândul său, liderul UNPR Sibiu, Virgil Orlandea.

 

comentarii
2 comentarii

Nu vreti voi sa va duceti dracului, sarlatanilor, profitorilor, tradatorilor, fripturistilor.
Guvernatorul Transilvaniei
19.03.2019 07:27
da ce forma de partid e asta
pentru binele patriei?de unde procente de 12 si 32% poate din (ciorba de)burta a chelnerului oprea
ardeo
19.03.2019 11:52
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia