logo
Un proiectil folosit în cadrul exercițiului Saber Guardian a ajuns în curtea unui localnic din Merghindeal
Un proiectil folosit în cadrul exercițiului Saber Guardian a ajuns în curtea unui localnic din Merghindeal

Surse oficiale au declarat vineri dimineaţa că un proiectil folosit de militarii care participă la exerciţiul Saber Guardian, la Cincu, în judeţul Braşov, a ajuns joi seara într-o grădină din Merghindeal, judeţul Sibiu. 

  • „Nu au fost pagube şi nici persoane rănite. Proiectilul a ajuns, însă, în grădină, în localitate. Evenimentul este cercetat de reprezentanţii Ministerului Apărării”, au declarat sursele citate.

La rândul lor, reprezentanţii Ministerului Apărării au transmis, vineri, un comunicat de presă prin care confirmă evenimentul.

  • „Un fragment metalic de muniție desprins în urma unui ricoșeu a căzut pe un teren aflat la marginea localității Merghindeal, jud. Sibiu, la aproximativ 300 de metri lateral de marginea poligonului Cincu, fără a fi înregistrate victime. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare administrativă condusă de comandantul CNII, care investighează cauzele producerii evenimentului. Din observațiile echipei de cercetare, elementul metalic nu a cauzat o explozie la impactul cu solul”, se arată în comunicat.

Potrivit documentului, Comanda Centrului Național de Instruire Întrunită „Getica” (CNII) din Cincu a fost informată de producerea evenimentului joi, în jurul orei 18.

În poligonul Cincu s-au desfășurat, joi, între orele 16.00-16.55, trageri de luptă cu armament de artilerie, precum și cu tehnică de tancuri și blindate.


 

comentarii
3 comentarii

bucata aia de proiectil va valora peste douazeci de ani greutatea ei in aur!
pt posesor-terenul e proprietate personala/privata-deci si bucata de metal e a lui!!!!!!!!!!!!!a proprietarului terenului
ARDEO
14.07.2017 15:19
Castigi online la domiciliu, usor si nou. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com
costica
14.07.2017 22:06
TRAZNIV-AR DE DILETANTI!!!...Pai,...ori e in curte, ori e pe teren? Daca a cazut pe proprietatea privata a cuiva, atunci proiectilul respectiv, sau m? rog, ce-o mai fi, este proprietatea celui care are terenul, sau curtea. Sunteti ridicoli!...Hahahaha!
Volkischer Beobachter
15.07.2017 19:54
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia