Tribuna
Un pacient cu probleme psihice, de la Tălmaciu, i-a scos ochii altui bolnav
Un pacient cu probleme psihice, de la Tălmaciu, i-a scos ochii altui bolnav

Este anchetă la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică de la Tălmaciu, după ce un pacient i-a scos ochii altui bolnav și l-a mușcat de gât.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Sibiu, Liliana Blaga, un echipaj de ambulanță a intervenit la Centrul de Recuperare și Reabilitare neuro-psihică.

  • „Am avut o solicitare de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro-psihiatrică din Tălmaciu. Un pacient de 32 a fost agresat și i-au fost scoși ambii ochi, a fost mușcat de gât de un alt pacient. Pacientul a fost transportat la spital în stare de șoc, brahicardie”, a spus Blaga.

Beatrice Muntean, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu, a spus că este în desfășurare o anchetă la Centrul de la Tălmaciu, pentru a se stabili cum s-a petrecut acest incident.

Și Poliția Sibiu face anchetă în acest caz.

  • „Am fost solicitați la o unitate medicală de pe raza localității Talmaciu pentru a aplana o stare conflictuală iscată între doi pacienți internați, respectiv doi bărbați în vârstă de 36 și 21 ani. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig”, a spus Ionuț Natea, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, iar victima la Spitalul Județean de Urgență Sibiu.

  • "Un pacient în vârstă de 32 de ani, a fost adus de către SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu, de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrica Tălmaciu, în urma umeri agresiuni soldată cu avulsia (smulgerea globilor oculari). Pacientul a fost preluat de medici, i s-a realizat toaletarea plăgii și hemostază (oprirea hemoragiei) precum și sutura conjunctivei. În urma agresiunii suferite, bărbatul și-a pierdut definitiv ambii globi oculari. I s-a efectuat și un examen CT cranian, nu prezintă alte plăgi și din punct de vedere biologic este stabil. În momentul de față pacientul se află internat în cadrul Secției Clinice Anestezie Terapie Intensivă pentru tratament și supraveghere de specialitate.  Bărbatul necesită sedare permanentă în condițiile în care este foarte agitat fiind pacient cu probleme psihice", a spus Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA