Tribuna
Un nou set de bilete pentru spectacolele FITS, pus în vânzare. Peste 25 de reprezentații sunt deja sold-out!
Andra MARINESCU
1136 vizualizari
Un nou set de bilete pentru spectacolele FITS, pus în vânzare. Peste 25 de reprezentații sunt deja sold-out!
© Satiricus Ion Luca Caragiale Theatre
Bilete pentru încă 12 reprezentații programate în cadrul celei de-a XXV-a ediții a Festivalului Internațional de Teatrul de la Sibiu au fost puse în vânzare începând de marți, 15 mai.


 

Iubitorii de teatru se pot bucura de noi spectacole ale căror bilete au fost puse în vânzare în această săptămână.

Printre noile evenimente, respectiv spectacole de teatru și muzică, organizatorii se bucură să anunțe spectacolul realizat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, după un text de Tsuruya Namboku al IV-lea, în regia lui Siviu Purcărete. „Povestea prințesei deocheate” este un eveniment teatral de excepție, care pornește de la tehnica teatrală de patrimoniu a Japoniei - kabuki. Trei reprezentații ale acestei producții au fost programate în cadrul FITS, în 9, 10 și 14 iunie, de la orele 22, la Fabrica de Cultură UniCredit (Sala Eugenio Barba), iar în luna mai, ca o surpriză pentru cei mai nerăbdători dintre spectatori, s-au programat două reprezentații, în 30 și 31, de la orele 19, în același spațiu.

Isabelle Huppert, distinsă la această ediție de festival cu o stea pe Aleea Celebrităților, vine pentru prima oară la Sibiu și va susține spectacolul-lectură „Amantul” la Filarmonica de Stat Thalia, duminică, 17 iunie. De la publicare, în 1984, romanul lui Marguerite Duras s-a vândut în mii de exemplare, fiind apreciat de public și câștigând un premiu Goncourt. „Amantul” e un roman fermecător, ce capturează experiența unei vieți întregi într-o formă simplă și emoționantă. În cazul autoarei, viața și scriitura se învârt una în jurul celeilalte, ambele bântuite de tinerețea sa, petrecută în Indochina.

În plus, Teatrul Satiricus „Ion Luca Caragiale” din Republica Moldova aduce în Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu o dramatizare specială a textului lui Mihail Bulgakov, „Maestrul și Margarita”. Sandu Grecu rezolvă regizoral problema excentricității enunțând (scenografic și lingvistic), „edificarea” Turnului Babel acceptând, astfel, dialogul în diferite limbi: ebraică, germană, rusă, spaniolă, italiană sau română.

8.000 de bilete vândute până acum la FITS 2018

Aproximativ 8.000 de bilete au fost achiziționate pentru FITS 2018 până în acest moment, iar peste 25 de reprezentații din cele care au fost puse în vânzare în primul set sunt sold-out, printre care: „Nunta” (13 iunie), „Copacul” (14, 15, 16 iunie), „Atsumori” (14 și 15 iunie), „Micul Eyolf” (16 iunie și 17 iunie) și „Ravel-Bolero: Cântecul dansului” (15 și ambele reprezentații din 16 iunie), „Al dumneavoastră, Gogol” (14 și 15 iunie), „Stage Dogs” (17 iunie), „Faust” (a6 și 17 iunie) sau „Aller - Retour” (9 iunie).

Biletele pentru FITS 2018 pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală (strada Nicolae Bălcescu nr. 17), de marți până sâmbătă, între orele 11 – 18, și duminică, în intervalul 10 – 14. Bilete online și mai multe informații despre spectacolele programate se găsesc pe www.sibfest.ro. Prețul biletelor achiziționate online, de pe site-ul festivalului, au același preț ca la Agenția Teatrală. Prețul biletelor achiziționate direct de pe platforma entertix.ro variază în funcție de opțiunile de tipărire și livrare alese de cumpărător.

 

© Satiricus Ion Luca Caragiale Theatre
© Alexandru Condurache
© Carole Bellaiche


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia