Tribuna
Un bărbat care a spart o mașină pe strada Faurului, prins după mai bine de o lună
Un bărbat care a spart o mașină pe strada Faurului, prins după mai bine de o lună
© Arhiva Tribuna

Un bărbat de 39 de ani, din Dumbrăveni, care a folosit chei potrivite pentru a deschide o mașină parcată pe strada Faurului, din Sibiu, a fost prins și reținut de polițiști.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul din Dumbrăveni este bănuit că, în data de 26 noiembrie 2017, ar fi sustras 400 de lei dintr-un autoturism parcat în municipiul Sibiu.

  • „Ca urmare a activităților operative desfășurate de către polițiștii BIC Sibiu, în data de 9 ianuarie s-a reușit identificarea și prinderea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în orașul Dumbrăveni, bănuit că, în data de 26 noiembrie 2017, în jurul orei 3,45, ar fi folosit chei potrivite pentru a deschide un autoturism parcat pe strada Faurului, din care a sustras suma de 400 de lei”, spun reprezentanții Poliției Sibiu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Enescu

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia