logo
Un angajator sibian, amendat cu 1.500 de lei înainte de Paști
Ana Maria MĂTUŞOIU
3342 vizualizari
Un angajator sibian, amendat cu 1.500 de lei înainte de Paști

Angajatorii sibieni s-au trezit cu inspectorii ITM pe cap înainte de Paști. În urma acțiunilor desfășurate s-a aplicat o singură amendă, în valoare de 1.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind munca suplimentară. 

Inspecția Muncii a desfășurat, în perioada 10-14 aprilie, peste 2.000 de controale în urma cărora s-au aplicat, la nivel național, amenzi în valoare totală de circa 209.200 de euro, adică 941.400 de lei. Au fost luați la puricat 1.053 de angajatori, inspectorii depistând 61 de persoane care lucrau fără forme legale. 

Peste 80 de controale, la Sibiu

Inspectorii din cadrul ITM Sibiu au efectuat peste 80 de controale, un singur angajator alegându-se cu o amendă de 1.500 de lei.

  • „În aceeași perioadă, inspectorii de muncă din cadrul I.T.M. Sibiu au efectuat 34 de acțiuni de control în domeniul securității și sănătății în muncă și 49 de acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă, în urma cărora un angajator a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind munca suplimentară”, se arată într-un comunicat de presă al ITM Sibiu. 

 

Foto: obiectivbr.ro

 

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia