Tribuna
ULTIMA ORĂ - NUP pentru primarul Mediaşului în „Dosarul Referendumul”
Vasile ANTIPA
1316 vizualizari
ULTIMA ORĂ - NUP pentru primarul Mediaşului în „Dosarul Referendumul”

Primarul Mediaşului, Teodor Neamţu a scăpat de dosarul penal în care a fost acuzat că ar fi îndemnat medieşenii să nu se prezinte la vot. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus neînceperea urmării penale a lui Teodor Neamţu, motivaţia fiind aceea că nicio persoană nu a putut indica dacă l-a văzut pe edilul şef al Mediaşului în Piaţa Agroalimentară din oraş în timp ce ar fi încercat să-i determine pe unii oameni să nu participe la referendumul pentru demiterea Preşedintelui României. Tot scandalul a pornit în ziua de 29 iulie, când o persoană a sunat la 112 şi a reclamat faptul că primarul Mediaşului ar fi fost în piaţa din oraş şi ar fi îndemnat oamenii să nu meargă la vot. Poliţiştii au început cercetările şi au înaintat dosarul la Parchet, iar după încheierea tuturor audierilor, procurorii au dispus neînceperea urmării penale în acest caz.comentarii
2 comentarii

In acest moment ar trebuii ca respectivul primar sa faca o plangere penala impotriva celui care a sunat la 112,sa-l invete minte sa nu mai dafaimeze imaginea unui om. Cu siguranta a fost unul al USL-lui.
nick
09.08.2012 17:31
saracii Romani la CONSTANTA sunt anchetati de ce au fost la avot nu va e rusine sau la noi a disparut rusinea .base afara din tara exact cum ai spus la dr, NESIMTITULE .OARE IL MAI RABDA PAMINTUL DAR VAD SI VEDEM CA DA IN FRUNTE CU PORTOCALII SA VINA TURCI PE CENTURA.
UN PENSIONAR
09.08.2012 20:18
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia