Tribuna
Tursib a lansat noul site www.tursib.ro, cu un concept grafic şi cu funcţionalităţi noi
Tursib a lansat noul site www.tursib.ro, cu un concept grafic şi cu funcţionalităţi noi

Le propunem tuturor celor interesaţi un design prietenos şi mai uşor de utilizat,  cu informaţii de interes general, structurate într-un mod mai accesibil, adaptat atât pentru accesarea de pe calculator cât şi de pe telefoanele mobile.
Ne-am dorit prin intermediul acestui site nou să ne apropiem mai mult de călătorii noştri, cărora le oferim printre altele, posibilitatea de a-şi planifica călătoriile cu Tursib direct de pe pagina principală a site-ului, printr-un mod uşor utilizabil, stabilind doar staţiile de plecare respectiv de sosire.
Site-ul se doreşte a fi o cale de dialog între Tursib şi utilizatorii serviciilor noastre, o sursă de informaţii actualizate permanent. Ne-am propus ca aceste noi funcţionalităţi să aducă un plus de valoare și să devină un instrument cu adevărat util pentru cei ce vor să afle mai multe despre Tursib şi pe de altă parte să îi ajute pe cei care folosesc serviciile noastre de transport în comun.
Site-ul este disponibil şi în versiunea în limba engleză, destinată în special turiştilor care vizitează Sibiul şi care doresc să utilizeze serviciile de transport în comun oferite de Tursib.
      
Vă invităm aşadar pe toţi cei interesaţi să ne vizitaţi site-ul www.tursib.ro şi vă aşteptăm să descoperiţi toate informaţiile de care aveţi nevoie.
Vă mulţumim pentru că utilizaţi serviciile de transport local ale TURSIB SA. 






comentarii
1 comentarii

Mai bine rezolvați problema hoților, care fac ce vor în autobuze și problema supraaglomerării la orele de vârf.
Comisarul Maigret
21.10.2019 18:49
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA