logo
Trif, susținut de Arcaș: „Îl știu bine pe Bogdan. E bun de șef interimar la PSD Sibiu”
Ana Maria MĂTUŞOIU
1610 vizualizari
Trif, susținut de Arcaș: „Îl știu bine pe Bogdan. E bun de șef interimar la PSD Sibiu”

Senatorul PSD Sibiu Viorel Arcaș a anunțat că își va da demisia de la președinția PSD Mediaș, în locul său urmând să îl propună pe fostul candidat la alegerile locale, Mihai Macaveiu. Senatorul Arcaș spune că a pregătit de mult generația tânără și că are încredere în Mihai Macaveiu, care acum este vicepreședintele PSD Mediaș. De altfel, senatorul Viorel Arcaș îl susține pe Bogdan Trif pentru preluarea conducerii interimare a organizației județene a PSD Sibiu. 

Viorel Arcaș a fost ales președinte PSD Mediaș în anul 2004 și spune că este pregătit să își dea demisia.

  • „Eu am pregătit de mult organizația pentru schimbare. Era o chestie de moment, să văd când îi las pe ei. Este vorba de Mihai Macaveiu, care a fost candidat la fotoliul de primar, și toată echipa de consilieri, că sunt toți tineri. Generația nouă trebuie să vină din spate, dintotdeauna. Din fericire, noi la Mediaș ne-am pregătit de mai mult timp. Bineînțeles, asta nu înseamnă că dăm la o parte membrii vechi”, a spus senatorul Viorel Arcaș, pentru Tribuna. 

Acesta a mărturisit că plănuia de ceva vreme să își dea demisia, dar a așteptat o reorganizare a partidului la nivel de județ, care nu a mai venit.

  • „O să-mi dau demisia cât mai repede. Eu am așteptat, am crezut că are loc o reorganizare în tot județul, dar nu mai stau. Aveam de gând să mai rămân în judeţ, dar ca să poată să zburde ei, ca să-și implementeze toate ideile lor, nu e bine să stai chiar lângă ei. Eu s-ar putea să fiu membru de partid, să mă mut la organizație la București”, a mai spus senatorul Arcaș.  

„E un tânăr în putere, care vrea să facă treabă”

Președintele PSD Mediaș spune că are încredere în Mihai Macaveiu, pe care îl consideră un tânăr care „vrea să facă treabă”.

  • „L-am propus candidat pe Mihai Macaveiu fiindcă că el reprezintă, totuși, viitorul. E un tânăr în putere, care vrea să facă treabă, eu așa îl văd. Din păcate, mulți tineri se feresc, nu se implică. Te bucuri când îi găsești, nu îi dai la o parte în niciun caz. Îmi ajunge, din 2004 sunt președinte acolo. Și satisfacția mea ar fi să meargă foarte bine această echipă nouă și să văd că nu e în zadar nimic din ce am făcut. Eu aș fi vrut ca la Mediaș să nu mai punem președinte interimar, să organizăm direct alegeri. Nu mai are rost, părerea mea, dar să vedem ce se decide”, a mai spus Arcaș.

Senatorul PSD Sibiu speră ca și alte organizații să îi ia exemplul și să aducă o schimbare.

  • „Eu aș vrea să ia exemplul și alții. Eu consider că e foarte bine că vrem să schimbăm. Bineînțeles, cu sprijinul membrilor vechi, nu pleacă nimeni de la Mediaș, e o înțelegere foarte bună cu organizația de pensionari, nu e niciunul fel de problemă, noi am fost foarte aproape de câștigarea fotoliului de primar”, a mai spus Viorel Arcaș. 


Acesta a vorbit și despre faptul că Bogdan Trif, comisarul general al Gărzii Naționale de Mediu, ar putea prelua interimatul organizației județene a PSD Sibiu.

  • „Îl cunosc bine pe Bogdan, pentru că e vechi în PSD, chiar dacă e tânăr. Știu bine ce face, ce idei are și eu zic că e foarte bun. Eu îl susțin cu ce pot, pentru că mie mi se pare o propunere foarte bună”, a mai spus senatorul Arcaș. 

În PSD Sibiu, apele nu sunt foarte limpezi în momentul de față. Primarii din județ vor schimbarea conducerii interimare a organizației județene a PSD, cerând înlocuirea lui Ovidiu Sitterli cu Bogdan Trif. Probleme sunt și la Biroul Permanent al PSD, toți membrii prezentându-și demisia. „Au propus o formă de interimat, dar vor fi alegeri. E clar că și acolo se va schimba față de ce a fost până anul trecut”, a precizat senatorul Viorel Arcaș. 

 

 

 comentarii
1 comentarii

Mihai
21.03.2017 07:48
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia