Tribuna
Tribuna bate recordul la premii
Tribuna bate recordul la premii
16 zile, adică puţin peste două săptămâni mai au la dispoziţie cititorii noştri cei mai fideli pentru a completa, decupa şi trimite pe adresa redacţiei Tribuna taloanele care îi pot înnoi cu un premiu din partea noastră. Este vorba despre 50 de premii puse în joc în cadrul concursului nostru tradiţional "Cel mai fidel cititor al TRIBUNEI". Destinat tuturor celor care şi-au făcut abonament la Tribuna pentru tot anul 2014, concursul le oferă participanţilor cele mai multe premii din istoria sa.

Un talon, pentru un televizor, un frigider sau o maşină de spălat

Premiile oferite de Tribuna celor mai fideli dintre cititorii noştri constau în 18 televizoare, două grill-uri, 5 uscătoare de păr, 5 fiare de călcat, 4 maşini de tocat carne, 7 aspiratoare, două prăjitoare de pâine, 3 storcătoare de fructe, două ma­şini de spălat şi două frigidere. Iar pentru a ajunge la unul dintre ele paşii de ur­mat sunt cât se poate de simpli: abonaţii (persoane fizice sau juridice) care pot face dovada că s-au abonat la Tribuna pentru întregul an 2014 (cu chitanţe sau con­firmări de la oficiile poştale) pot căuta, completa, decupa şi trimite talonul pe adresa redacţiei (Sibiu, strada George Coşbuc, nr. 38), până în 20 martie 2015.

Şanse egale pentru toţi cititorii

Pentru ca fiecare abonat să aibă şanse egale, cititorii sunt rugaţi să completeze şi să tri­mită un singur talon pentru tra­gerea la sorţi care se va desfă­şura vineri, 27 martie 2015. Menţionăm că cei care vor câş­tiga trebuie să facă do­vada că au fost abonaţi pe tot anul 2014. Facem această pre­cizare deoarece, în anii trecuţi, din dorinţa de a câş­tiga, au participat la concurs şi cititori care nu au fost abo­naţi pentru un an întreg, motiv pentru care au fost desca­lificaţi.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA