Tribuna
Trei studente de la Științe Economice au iniţiat o campanie împotriva vorbitului la telefon, la volan
Trei studente de la Științe Economice au iniţiat o campanie împotriva vorbitului la telefon, la volan
© Răzvan NEGRU


Ana-Maria, Adelina și Codruța sunt studente în anul II la ECTS din cadrul Facultății de Științe Economice Sibiu și au ales să facă o campanie împotriva vorbitului la telefon în timpul condusului care poartă titlul "Viața e mai importantă decât un apel telefonic".
Tinerele au pus accentul pe această temă pentru a motiva șoferii sibieni să renunțe la telefonul mobil în timp ce se află la volan.
Printre sfaturile oferite se numără oprirea șoferilor într-o parcare atunci când vor să vorbească la telefon, folosirea dispozitivelor hand's free sau închiderea telefonului atunci când se află la volan.
Potrivit tinerelor, campania are la bază studiul întocmit de cercetătorii britanici de la Laboratoarele de Cercetare a Transportului în care este subliniat faptul că vorbitul la telefon în timpul șofatului este mult mai periculos decât condusul sub influența băuturilor alcoolice și chiar și sub influența drogurilor.
"Vrem ca această campanie să aibă un impact puternic asupra șoferilor sibieni,  pentru a stopa accidentele din trafic", spun studentele Universității "Lucian Blaga" din Sibiu. (A. M.)







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA