logo
spartan
Traumele psihice, dezbătute de specialiști și angajați DGASPC
Traumele psihice, dezbătute de specialiști și angajați DGASPC
© Răzvan NEGRU
Timp de trei zile, în perioada 17 – 19 septembrie, DGASPC Sibiu organizează la sediul Asociațtiei de Prietenie ”Ille et Vilaine” cursul ”Traumele psihice – recunoaștere și vindecare”.


Cursul se adresează angajaților DGASPC din domeniul protecției copilului, 50 de specialiști ai serviciilor de Evaluare initiala, prevenire și intervenție în situații de abuz, neglijare, exploatare, Management de caz pentru asistență maternală, Management de caz pentru protecție rezidențială și familială, cât și psihologilor și psihopedagogilor din cadrul centrelor rezidențiale pentru copii.
Cursul va fi susținut de prof. univ. dr. Diana Vasile, fondatorul secției de master ”Traumatologia la copii și în relații” din cadrul Universității București, și va cuprinde informații despre definirea traumei și a traumatizării psihice, diferențierea stres -traumă, reacții și proces traumatic, tipurile de traumă, traumele relaționale, diferențierea între traumele adulților și traumele copiilor, dar și repere în asistarea psihologică, consilierea și psihoterapia traumei. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia