Tribuna
Astra film
Trafic închis pe străzile Cristian și Moldovei din Sibiu
Trafic închis pe străzile Cristian și Moldovei din Sibiu

Circulația rutieră pe două dintre străzile Sibiului va fi închisă zilele acestea din cauza unor lucrări la infrastructură.

Pe strada Cristian, la intersecție cu strada Maramureșului, vor avea loc în următoarele zile lucrări de reabilitare a rețelei de apă, o investiție a SC Apă Canal SA.

Pentru a permite desfășurarea lucrărilor, Comisia de Circulație a aprobat închiderea totală a circulației de miercuri 19, iunie, ora 8.30 până joi, 20 iunie, ora 7.00 pe strada Cristian (între strada Maramureșului și ieșirea de pe strada Munteniei) și strada Moldovei în totalitate, până la intersecția cu strada Transilvaniei. Închiderea este necesară pentru efectuarea lucrărilor de săpătură în carosabil.

În ziua de joi, 20 iunie, constructorul va reface suprafața afectată de lucrări în condiții de trafic, fără a mai fi necesare închideri ale circulației.

„Rugăm șoferii să dea dovadă de înțelegere față de aceste măsuri necesare și să aleagă rute ocolitoare pentru deplasare”, transmite Primăria Sibiu, într-un comunicat de presă.

 

comentarii
1 comentarii

unde scrie ca va fi intrerupta furnizarea apei ????
marius
19.06.2019 13:44
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia