Tribuna
Toamnă la aproape 30 de grade
Toamnă la aproape 30 de grade
© Răzvan NEGRU

Vremea va fi caldă și de săptămâna viitoare. Deși e aproape jumătatea lunii septembrie, temperaturile maxime sunt în jurul valorii de 30 de grade la amiază.

Luni, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Vântul va sufla în general moderat mai ales în cursul zilei, cu rafale de 60-70 km/h la munte și în sudul județului, din sector predominant sudic. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 29 grade, iar cele minime între 12 și 16 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul județului.

Marți, vremea se menține caldă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 grade, iar cele minime între 10 și 13 grade.

Miercuri, vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 29 grade, iar cele minime între 9 și 13 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul județului.

Joi, vremea se menține caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 grade, iar cele minime între 11 și 14 grade.

Vineri și în weekend, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului când vor fi condiții de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 29 grade, iar cele minime între 10 și 14 grade

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia