Tribuna
TNRS, pregătit pentru Summit. "Faust" și alte cinci spectacole programate în săptămâna evenimentului
Andra MARINESCU
896 vizualizari
TNRS, pregătit pentru Summit.
„Ulciorul sfărâmat”, regia Dominic Friedel, „Faust”, Așteptându-l pe Godot” și „Povestea prințesei deocheate”, regia Silviu Purcărete, „Un tramvai numit Popescu”, regia Gavriil Pinte și „Balul”, regia Radu Nica, sunt spectacolele programate de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu în săptămâna Summit-ului UE de la Sibiu, în perioada 7 – 12 mai.


Spectacolele programate de TNRS în săptămâna Summitului UE de la Sibiu vor fi supratitrate în limba engleză. Spectacolele vor avea loc la Fabrica de Cultură (Sala „Faust”, Sala „Lulu” și Sala „Eugenio Barba”), mai puțin reprezentația cu „Un tramvai numit Popescu” care are loc în Tramvaiul Sibiu – Rășinari și retur (îmbarcare din zona Grădinii ZOO Sibiu). Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate din Agenția Teatrală sau online (tnrs.ro/program), la aceleași prețuri ca în agenție.
Astfel, pe 7 mai, de la ora 20, la Fabrica de Cultură, Sala „Lulu”, se va juca "Ulciorul sfărâmat", după Heinrich von Kleist, un concept și scenariu semnat de Armin Petras, în regia lui Dominic Friedel.
Pe 8 și 9 mai, de la ora 20, la Sala „Faust”, se va juca "Faust", după J. W. Goethe, în regia lui Silviu Purcărete, iar pe  10 mai, de la ora 20, la Fabrica de Cultură, Sala „Lulu”, se va pune în scenă spectacolul "Așteptându-l pe Godot", de Samuel Beckett, de același regizor.
Pe 11 mai, de la ora 13, în Tramvaiul Sibiu- Rășinari și retur se va juca "Un tramvai numit Popescu", cu un scenariu pentru un spectacol de teatru comunitar de Gavriil Pinte, după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu. În aceeași zi, de la ora 19, la Fabrica de Cultură, în Sala „Lulu”, va prinde viață "Balul", după o idee Théâtre du Campagnol, cu o regie de Radu Nica.
Pe 12 mai, de la ora 18, la Fabrica de Cultură, în Sala „Eugenio Barba”, spectatorii vor cunoaște "Povestea prințesei deocheate", un scenariu de Silviu Purcărete inspirat din Sakura Hime Azuma Bunshô, de Tsuruya Nanboku al IV-lea, în regia lui Silviu Purcărete.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia