logo
Tinerii se întrec la olimpiada "Meșteșuguri artistice tradționale", la finalul lunii martie
Andra MARINESCU
546 vizualizari
Tinerii se întrec la olimpiada
Olimpiada „Meşteşuguri artistice tradiţionale” a înregistrat un nou succes în cadrul primei sesiuni de finanțare pentru anul 2018, demarată de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Pe aria tematică "Proiecte de Tip Festival/ cu Caracter Repetitiv", Muzeul ASTRA a obținut o finanțare în valoare de 75.000 lei. Evenimentul se va desfășura între 27 - 29 martie, la Biblioteca Județeană ASTRA.

 

  • "Proiectul este parte integrantă a programului de revitalizare şi recuperare pentru cultură a patrimoniului imaterial derulat de Muzeul ASTRA şi urmăreşte conştientizarea populaţiei şcolare asupra valorilor perene ale civilizaţiei populare româneşti, îmbogăţirea talentului şi a aptitudinilor celor care, cu pasiune se apleacă asupra acestora, urmărind dezvoltarea abilităţilor practice de a produce valori de artă populară autentică”, spune Elena Găvan, muzeograf al Muzeului ASTRA.

Ajunsă la cea de a XXIII-a ediție, olimpiada „Meşteşuguri artistice tradiţionale” se va desfășura, conform regulamentului, în zilele de 27-29 martie, faza județeană, la Biblioteca Județeană ASTRA, iar între 24 și 29 iulie 2018, faza națională, în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia